Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής»(vd)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής»(vd)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Ζαφείρη η παρουσίαση του προγράμματος «ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, Ένα πρόγραμμα ζωής».

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει ως σκοπό τον προληπτικό έλεγχο για την ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιοαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Θα εστιάζει τόσο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, όσο και στη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.

Η  χρηματοδότηση του προγράμματος ανήκει στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζονται η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο Ελληνικός Οργανισμός Εγκεφαλικών Επεισοδίων, το Κέντρο Υγείας Άστρους και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Την εκδήλωση άνοιξε  ο συμπατριώτης μας από τα Δολιανά, κ .Κώστας Βέμμος ,παθολόγος MD PhD και πρώην διευθυντής της Μονάδας Οξέων Εγκεφαλικών της Θεραπευτικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμος  Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών .Στην συνέχεια ο κ.Βέμμος ο οποίος συντόνισε την εκδήλωση, έδωσε τον λόγο στον Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Γ.Ντάιος ,ο οποίος έκανε αναφορά για την λειτουργία και τους στόχους του προγράμματος. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της Διευθύντριας του Κ.Υ Άστρους κ. Π. Περδικάκη, του Δημάρχου κ. Γ. Καμπύλη  και την παρουσίαση έκλεισε η πρόεδρος της επιτροπής <<Ελλάδα 2021> κ. Γ. Αγγελοπούλου, η οποία έκανε και μία αναφορά για παρόμοιες δράσεις που έχει χρηματοδοτήσει η επιτροπή <<Ελλάδα 2021>.

Όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ,ότι με μια καλή συνεργασία θα έχει επιτυχία το πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα επαναληφθεί μία άλλη ενημερωτική εκδήλωση για την λειτουργία του προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας κ.Μ.Σκαντζός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Θ.Πλακοκέφαλος, Π. Καμπουρολιάς , Γ. Σαμαρτζής, Γ.Κλεώπας , οι δ/σ κ. Α. Μπάρλα,  κ. Χ. Αναγνωστάκου, κ. Γ. Γαρδικιώτης, από την αντιπολίτευση ο κ. Δ. Γκαύρος και από την μείζονα ,οι κ.κ Π. Κολοστούμπης, Β. Πετράκης και Γ. Αλουπογιάννη. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της τ/κ Άστρους κ. Κ. Μπάρλας και οι πρόεδροι των τ/κ Αγίου Ανδρέα, Δολιανών, Σίταινας ,ο πρώην δήμαρχος κ.Σ.Δαλιάνης κ.α, καθώς και κάτοικοι από όλα τα χωριά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν παραδοσιακά προσόντα της περιοχής στους συμμετέχοντες και ανταλλάχτηκαν και αναμνηστικά δώρα μεταξύ του Δημάρχου και της κ. Αγγελοπούλου.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

Άφιξη προέδρου επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου

Χαιρετισμός κ.Γ.Βέμμου ,επίτιμου  προέδρου Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών

Παρουσίαση προγράμματος κ.Γ.Ντάιος προέδρου Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών

Χαιρετισμός κ.Πηγή Περδικάκη ,διευθύντρια Κ.Υ Άστρους

Χαιρετισμός του δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη

Χαιρετισμός προέδρου «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης

Ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δημάρχου κ.Καμπύλη & κ. Γ.Αγγελοπούλου

.

Δήλωση προέδρου επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...