Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκαντζός | Ζητά ένταση της αστυνόμευσης για τα τροχαία στο Άστρος

Σκαντζός | Ζητά ένταση της αστυνόμευσης για τα τροχαία στο Άστρος

Την ένταση της αστυνόμευσης στο τμήμα της επαρχιακής οδού Κιβερίου – Αστρους – Λεωνιδίου που διέρχεται κοντά από την περιοχή της κατοικημένης – εμπορικής ζώνης του Αστρους ζητεί ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός με έγγραφό του προς το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.

Οπως σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης, συγκεκριμένα, στο πιο πάνω, μήκους 2 χιλιομέτρων περίπου, τμήμα του εν λόγω δρόμου -πριν και μετά τη συμβολή του με την επαρχιακή οδό - καταγράφονται συχνά ατυχήματα, ενώ με την έναρξη της θερινής περιόδου ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Το σχετικό έγγραφο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

skantzos at

1 σχόλιο

  • Γιώργος
    Γιώργος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ. Αντιπεριφερειάρχη, η δουλειά σας είναι να επεμβαίνετε, τουλάχιστον, στους δρόμους που γίνονται συχνά ατυχήματα και να δίνετε τεχνικές λύσεις με τις Υπηρεσίες σας. Πόσο μάλλον όταν είναι και θανατηφόρα τα ατυχήματα, όπως το τμήμα εντός του Μεσογείου Άστρους. Δεν είναι η δουλειά σας να ρίχνετε ευθύνες αλλού ή να δίνετε εντολές στην Αστυνομία... 'ΑλΛωστε γι' αυτό το τμήμα της διασταύρωσης.... αρκετές παρελάσεις έχετε κάνει οι αρμόδιοι (παλιοί και τωρινοί αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, σύμβουλοι όλων των βαθμίδων κ.λ.π.).....Τι μπάρες, τι κυκλικοί κόμβοι, τι (όλοι εσείς τα λέγατε και τα συζητούσατε).... Τελικά η "λύση" που ζητάτε να εφαρμοστεί είναι οι κλήσεις της Τροχαίας.... Υπάρχει τσίπα; (Kυρίως απέναντι στα θύματα και στις οικογένειές των)....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...