Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος

Με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ.  Αλέξανδρο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που άπτονται του Δήμου και της Μητρόπολης.

Επιπλέον ο κ. Αλέξανδρος παρέδωσε στον Δήμαρχο αντίγραφα του βιβλίου του, που εκδόθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας,  και αφορά στον βίο και τη δράση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτοπαπά με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη Κυνουρίας. Μέσα από τις σελίδες του υμνεί το ήθος, το έργο αλλά και την προσφορά του Πατριάρχη.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη για τη συγγραφή του βιβλίου που τόσο αναλυτικά και γλαφυρά μας παρουσιάζει τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμο Πρωτόπαπα. Συζητήσαμε σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου και ορίσαμε να πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου στον Άγιο Ιωάννη Κυνουρίας, γενέτειρα του Πατριάρχη, όπου θα τελεστεί και το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Πατριάρχη. Έναν τόπο που δεν ξέχασε ποτέ και το ανέφερε συχνά με μεγάλη νοσταλγία και αγάπη στις επιστολές του. Ευχαριστώ τον Μητροπολίτη για την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία μας και του εύχομαι να συνεχίζει ακούραστος το κοινωνικό έργο που επιτελεί».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...