Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Καρατουλιάνικο Αντάμωμα 2022

Το Καρατουλιάνικο Αντάμωμα 2022
Την Τετάρτη 17 Αυγούστου, τριακόσιοι και πλέον Καρατουλιάνοι, Καστριτοχωρίτες και φίλοι του χωριού μας, έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους στο καθιερωμένο ετήσιο ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ που οργάνωσε ο Πολιστικός  Σύλλογος "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" και  που φέτος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας.
 
Από τις προηγούμενες μέρες το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Συλλόγου είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να είναι όλα τακτοποιημένα και να υποδεχθούν τους καλεσμένους.
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Παναγιωτούρος ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε πώς είναι η πρώτη εκδήλωση στο χώρο του νέου Πολιτιστικού Κέντρου μετά την πρόσφατη τελετή των εγκαινίων και φιλοδοξία του συλλόγου είναι στο χώρο να γίνονται εκδηλώσεις και δράσεις που θα καλλιεργούν την επικοινωνία και την αγάπη μικρών και μεγάλων για το χωριό μας, θα αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την πλούσια παράδοση του τόπου μας και θα δίνουν πνοή στο Καράτουλα, στα Καστριτοχώρια και στην ευρύτερη περιοχή.
 
Ακολούθησε γλέντι, χορός και διασκέδαση που κράτησε ως τις πρωινές ώρες με τους ήχους και τους ρυθμούς του συγκροτήματος παραδοσικής και λαικής μουσικής  "ΔΩΡΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ"
 
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" ευχαριστεί τους αγαπημένους συγχωριανούς μας Λίντα και Ρέι που κάλυψαν τα έξοδα της μουσικής βραδιάς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των τυχερών αριθμών της λαχειοφόρου αγοράς :
  • Ο αριθμός 2439 κερδίζει μία βδομάδα (5 - 6 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο "PHAEDRA SUITS" στον Άγιο Δημήτριο Ληξουρίου Κεφαλληνίας 
  • Ο αριθμός 0012  κερδίζει ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις)  στο ξενοδοχείο "SMYROS RESORT" στα Πούλιθρα Κυνουρίας 
  • Ο αριθμός 0003 κερδίζει μία τηλεόραση 43΄ LG SMART 4Κ 
  • O αριθμός 1259 κερδίζει μια δωρεάν συνεδρία με την ψυχολόγο Όλγα Παναγιώτα Καραθανάση στην Τρίπολη.
     
  
 
 


 
 

 








 


 


 



 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...