Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανάρτηση για τη μουσική στο Παράλιο Άστρος και τη δημοτική αρχή: "Ο τόπος θα ερημώσει σιγά σιγά και θα είστε οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι"

Ανάρτηση για τη μουσική στο Παράλιο Άστρος και τη δημοτική αρχή: "Ο τόπος θα ερημώσει σιγά σιγά και θα είστε οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι"
Σε ανάρτησή του, ο Δημήτρης Αδάμης, αναφέρει: "Με αφορμή ορισμένα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες κι έχοντας πλέον φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο αποφασίσαμε να εκφράσουμε δημόσια κάποιους από τους προβληματισμούς μας.
Με το πρόσχημα πως το Παράλιο Άστρος αποτελεί παραδοσιακό οικισμό μας απαγορεύουν να έχουμε μουσική με ενισχυτές.Την ίδια στιγμή όμως η ίδια η δημοτική αρχή έχει οργανώσει εκδηλώσεις στις οποίες υπήρχε κανονικά μουσική και αρκετές φορές διήρκησαν και μετά τις 00:00.
Παράλληλα,όπως αρκετοί από εσάς θα γνωρίζουν οι κανονισμοί του παραδοσιακού οικισμού ορίζουν πως τα κτίρια πρέπει να είναι μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό ορόφων,συγκεκριμένου χρώματος,να μην έχουν τοποθετημένα air condition και διάφορους ακόμη περιορισμούς οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν τηρούνται.
Γιατί λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ δε λειτουργείτε με δύο μέτρα και δύο σταθμά αλλά αποφασίζετε να κάνετε πόλεμο σε συγκεκριμένα μαγαζιά τα οποία βρίσκονταν ήδη σε δύσκολη κατάσταση λόγω του κορονοϊού;
Ο σκοπός μας δεν είναι να ξεκινήσουμε έναν «πόλεμο» ο οποίος εν τελεί θα βλάψει ολόκληρη την περιοχή.
Αντίθετα,μετά από πολλά χρόνια έχουμε καταφέρει να έρθουμε σε μια όμορφη ισορροπία και συνύπαρξη με τους ιδιοκτήτες όλων των καταστημάτων της περιοχής.
Τόσο εμείς,όσο πιστεύουμε και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες χαιρόμαστε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό γιατί ,σε αντίθεση με τους ανθρώπους της τοπικής αρχής,έχουμε καταλάβει πως όλα είναι αλυσίδα και για να δουλέψει ο ένας πρέπει να δουλεύει και ο άλλος.
Τι σας φταίνε ,λοιπόν, τα παιδιά που δούλεψαν όλο το καλοκαίρι σε υψηλούς ρυθμούς να μην μπορούν να πάρουν ένα ήρεμο μεροκάματο τον Σεπτέμβρη που εσείς μας κλείνετε;
Τι σας φταίνε τα παιδιά που περιμένουν να βγάλουν χειμώνα με τα μεροκάματα του καλοκαιριού να μην τα αφήνετε να δουλέψουν;
Δεν έχετε καταλάβει πως για να κινηθεί το χρήμα πρέπει να δουλεύουν όλοι.
Ο τόπος θα ερημώσει σιγά σιγά και θα είστε οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!"

PARALIO

5 σχόλια

  • anonymous
    anonymous Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Νόμοι γίνονται για να τους εφαρμόζονται από όλους και ΌΧΙ όπως συμφέρει μερικούς - μερικούς!

  • Παο13
    Παο13 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πεστα ρε μιτσαρα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ; ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΟ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ.

  • anonymous
    anonymous Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 16:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Δουλέψτε τις 16 ώρες της ημέρας και αφήστε τις 8 ώρες της νύχτας να ξεκουράζεται ο κόσμος και όχι όλα στο βωμό του κέρδους να γίνονται ίσωμα....

  • ΑΚΗΣ
    ΑΚΗΣ Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...