Ξεκινούν τα μαθήματα της χορωδίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Χορωδίας ενηλίκων για την χρονιά 2022 – 2023.
Ξεκινάμε λοιπόν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρες από τις 20:00 έως τις 22:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Άστρους.
Νέα μέλη θα γίνονται δεκτά ύστερα από ακρόαση και συνεννόηση με τον Μαέστρο της χορωδίας, κ. Σταύρο Κουτίβα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946489129.
Η συμμετοχή στη δημοτική χορωδία είναι δωρεάν.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Στόχος της δημοτικής χορωδίας ενηλίκων είναι να ενισχύσει τη συλλογικότητα και την δημιουργικότητα των συμμετεχόντων. Η μουσική και το τραγούδι αποτελούν το καλύτερο φάρμακο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!»
Σχετικά Άρθρα
- Η "Ενωμένη Ρωμηοσύνη" οργανώνει μονοήμερη πνευματική εξόρμηση σε ιερά προσκυνήματα της Αττικής
- Σύνδεσμος των εν Αττική Λαγκαδινών για το βανδαλισμό της προτομής Πλουμπίδη: "Πρωτοφανές περιστατικό για το χωριό μας, έχει την καταδίκη όλων μας"
- Η Παγγορτυνιακή ζητά άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών - "Αδράνεια και αδιαφορία για την Εθνική Οδό Τρίπολης - Πύργου"
- Μαθητές από τη Μεγαλόπολη και την Τρίπολη γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης (εικόνες)
- Μάκαρης - Φαράντος | "SOS για τα Λαγκάδια: Η Αρκαδία δεν μπορεί να περιμένει άλλο!"






