Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προβλήθηκε στην έκθεση Πελοπόννησος Expo

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προβλήθηκε στην έκθεση Πελοπόννησος Expo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Με το μήνυμα «Όλη η Πελοπόννησος σε μία έκθεση», η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» έδωσε την ευκαιρία σε παραγωγούς, εμπόρους και επιχειρηματίες να συναντηθούν, εκθέτοντας τα προϊόντα τους καθώς και στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τον επιχειρηματικό κόσμο της Πελοποννήσου και να γνωρίσουν όλη την παραγωγή της.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση όπου τοπικοί παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους δωρεάν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για το τουριστικό κομμάτι του Δήμου και ιδιαίτερα για τις περιπατητικές διαδρομές. 

Στην έκθεση επίσης συμμετείχαν επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους της ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, του αγροτικού τομέα, των τροφίμων – ποτών, του οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – ανακαίνισης, των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών υποστήριξης ΜΜΕ, του αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας – ποδηλάτου κλπ.

Στόχος της Πελοπόννησος Expo είναι να προβάλλει την παραγωγικότητα, να προωθήσει την εμπορική ανάπτυξη, να αναδείξει τα οφέλη συνεργασίας και να αυξήσει τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στην έκθεση Πελοπόννησος Expo φιλοξενώντας δωρεάν στο περίπτερό του προϊόντα τοπικών παραγωγών. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές της έκθεσης και ιδιαίτερα στο Επιμελητήριο Αργολίδας για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Στόχος όλων των ενεργειών μας είναι η προβολή του τόπου μας και η αναπτυξιακή προοπτική που προκύπτει μέσα από τέτοιες δράσεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...