Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Άμεση επέμβαση από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας για έργα στους δρόμους από "Χάνι -Κοπανίτσα -Χάραδρο -Πλάτανο -Σίταινα -Καστάνιτσα"

"Άμεση επέμβαση από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας για έργα στους δρόμους από "Χάνι -Κοπανίτσα -Χάραδρο -Πλάτανο -Σίταινα -Καστάνιτσα"
Κοινότητα Σίταινας
Με την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ύστερα από το αίτημά μας πραγματοποιείτε από τα συνεργεία της και από μηχάνημα, κλείσιμο των κυριότερων τμημάτων από τις λακούβες που υπήρχαν στο επαρχιακό δίκτυο μεταξύ Χάνι Κοπανίτσα Πλατάνου Σίταινας Καστάνιτσας καθώς και ο καθαρισμός του δρόμου από τις πέτρες που υπήρχαν στο τμήμα αυτό.
Οι Πρόεδροι της Σίταινας και του Πλατάνου παρόντες σε όλη την διάρκεια των εργασιών, βοηθώντας σε όλη την διαδρομή το προσωπικό της Περιφέρειας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ.Μανώλη Σκαντζό καθώς και των Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Κώστα Πανουκλιά για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας αυτό.
Μόνο η συνεργασία όλων μπορεί να φέρει ορατά αποτελέσματα και καλυτέρευση του Επαρχιακού Δικτύου και όχι μόνο.
Αναμένουμε την ερχόμενη Άνοιξη να γίνει η εκτέλεση των έργων από Χάνι Κοπανίτσα Χάραδρος Πλάτανος Σίταινα Καστάνιτσα, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν σε όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης εργολαβίας Προϋπολογισμού 600000 Ευρώ, και να παραδοθεί ένα πολύπαθος δρόμος, σε μια κατάσταση πιο φιλική και πιο ασφαλής στα διερχόμενα αυτοκίνητα και επισκέπτες.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 08:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΓΛΕΊΦΕΙΣ ΤΟΣΟ..Ο ΠΑΝΟΎΚΛΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ??

  • Πρόεδρος Σίταινας
    Πρόεδρος Σίταινας Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον φίλε παρατηρητή και καλά κάνεις εσύ βλέπεις η θέλεις να βλέπεις ότι σε βολεύει.
    Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι στην Περιφέρεια.
    Εσύ μάλλον έχεις παρωπιδες η βλέπεις φαντάσματα.
    Εμένα με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου και προσπαθώ να συνεισφέρω από την πλευρά μου χωρίς να έχω ταμπέλες.
    Αν δεν σου αρέσει αυτό που γράφω δικαίωμα σου, και δικαίωμα σου να νομίζεις ότι νομίζεις.
    Όσο για τις εργολαβίες που γράφεις και τις εξασφαλίσεις άλλων καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου γιατί δεν θα αρέσει σε κανέναν από εσάς όλους τους κριτές των πάντων.
    Ή για την ιστορία με την εργολαβία που είναι να εκτελεστεί και τα παιχνίδια που έχουν παιχθεί μέχρι τώρα.
    Η σιωπή είναι χρυσός.
    Και τέλος αν δεν σας αρέσει κανένας Νίκας κανένας Σκαντζος ή ο οποιοδήποτε άλλος είναι δικαίωμά σας και στο φινάλε κανείς δεν σας έχει πιάσει από το λαιμό να αποδεχθειτε όπως και αν λέγεται ο οποιοσδήποτε.
    Και ο Πρόεδρος της Σίταινας φίλε μου καλέ έχει αποδείξει σε όλους σας ότι βγαίνει και μιλά και βάζει πλάτη δεν κοιτά πρόσωπα και παρατάξεις.
    Σε όποιον αρέσω δεν κρύβομαι όπως κάνετε όλοι εσείς οι άγνωστοι κριτές των πάντων και δεν θα πάψω ποτέ να παλεύω για ένα καλύτερο αύριο.
    Επομένως μην με προκαλείτε γιατί άδικα χάνεται τον καιρό σας όλοι εσείς.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ...... ΔΥΟ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ! ΠΡΟΕΔΡΕ ...... ΑΚΟΥ ! Ο ΜΑΝΩΛΗΣ !!........ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ .......ΟΚ;;;;; ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΗ ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Β. ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ . ΟΥΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...