Στο επίκεντρο η συζήτηση για έργα στο Λιμάνι του Παραλίου Άστρους | "Να γίνει λιμένας προσέλκυσης επιπλέον τουριστικών σκαφών"
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα λιμάνια του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Ειδικότερα για το λιμάνι του Παραλίου Άστρους τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για να γίνει λιμένας προσέλκυσης επιπλέον τουριστικών σκαφών. Ενώ για τα λιμάνια Ξηροπηγάδου και Αγίου Ανδρέα συζήτησαν και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις μελέτες που υλοποιούνται αυτό το διάστημα.
Τέλος αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό και παραγωγικό 2023 με αγαστή συνεργασία από όλους τους φορείς με κύριο στόχο το όφελος των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ τον Υπουργό για την εποικοδομητική μας συζήτηση. Του εξέθεσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε κάθε λιμένα ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των λιμένων του Δήμου μας. Ο κ. Πλακιωτάκης με τη σειρά του δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει στην επίλυση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του».
Σχετικά Άρθρα
- Αντίστροφη μέτρηση για το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2026 με ειδικές διαδρομές στο Μαίναλο και τις Κολλίνες!
- Ο Τζιούμης προανήγγειλε νέες ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Τρίπολης - Έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση 1.000.000 €
- Γήπεδο Τεγέας | "Δύσκολο θέμα η σύνδεση με τον δρόμο, λόγω των ιδιοκτησιών"
- Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός | Ενισχύοντας την ετοιμότητα και την ασφάλεια: Εκπαίδευση BLS/AED στη Winmedica από το Περιφερειακό Τμήμα Τρίπολης
- Δημοτικό Συμβούλιο | Αποσύρθηκε το θέμα για την επικαιροποίηση της Κυκλοφοριακής Μελέτης Τρίπολης
2 σχόλια
-
Το πρόστιμο του μαντά το πλήρωσες Καμπύλη ή αέρα μας τα έλεγες τόσα χρόνια;
-
ΦΩΝΑΧΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ. ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ 5 ΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΠΕΣ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ






