Επιστολή Βερβεσού για την προστασία του “Μύλου” Αγ. Ανδρέα
Επιστολή προς δήμαρχο κ. Γιώργο Καμπύλη έστειλε για την προστασία του “Μύλου” Αγ. Ανδρέα, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κ.Δ. Βερβεσός. ,ο οποίος ζητάει την ακύρωση πράξης του προϊσταμένου υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων…,αφού δεν έχει κατατεθεί μέχρι σήμερα, μελέτη αποκατάστασης του “Μύλου”

https://www.astros-kynourianews.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Τατούλης σε Πτωχό: "Ας αφήσει τα «παραμύθια» και να πει τι έγιναν τα 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ του ΤΑΠΤοΚ"!
- Γορτυνία | Απεβίωσε ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Βαχλαίων, Τάκης Αγγελόπουλος
- Χώρα Γορτυνίας | Ιερό Ευχέλαιο και Θεία Λειτουργία στο ιστορικό Προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης Θεοτόκου
- Ομοσπονδία Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας | Καταγγελία για μη πρόσληψη λόγω συνδικαλιστικής δράσης στη Μεγαλόπολη
- Παράταση για τον καθαρισμό οικοπέδων!
2 σχόλια
-
Κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ενημερώνεται με τόση καθυστέρηση για την έκδοση διοικητικών πράξεων που αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου του. Αλλά είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας που συνηθίζει να απευθύνεται στα δικαστήρια, δεν έχει πάρει χαμπάρι για αυτές τις διοικητικές πράξεις και προφανώς δεν έχει κάνει τίποτα!!!
-
Πάλι καλά που δεν περίμενε ο κ. Βερβεσός να πέσει εντελώς κι αυτή η "φλούδα" την οποία αποκαλεί πύργο, για να ενδιαφερθεί για την τύχη του υποτιθέμενου "μνημείου". Τόσα χρόνια που ήταν ο πύργος σε πολύ καλύτερη κατάσταση πού ήταν όλοι τους που τάχα μου κόπτονται τώρα για την τύχη του. Δεν πάνε να το γκρεμίσουν καλύτερα λέω εγώ πριν πέσει μόνο του και σκοτώσει καναν άνθρωπο; Έλεος με την υποκρισία όλων τους. Πολύ λίγοι όλοι σας κύριοι






