Τρία σημαντικά έργα για τη Βόρεια Κυνουρία συζήτησαν Πτωχός και Καμπύλης

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.
Σε θετικό κλίμα συζήτησαν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο στη Βόρεια Κυνουρία και τις προγραμματικές συμβάσεις που υλοποιούνται. Επίσης συζήτησαν για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η δημοτική αρχή δίνοντας βαρύτητα στο έργο αποκατάστασης και αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια και υλοποιείται στον Δήμο, την αντικατάσταση των τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων, την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης Παραλίου Άστρους καθώς και στην επίσπευση των ενεργειών για την υλοποίηση του έργου στον Επαρχιακό δρόμο Άργους – Άστρους – Λεωνιδίου, κατά μήκος της Κοινότητας Άστρους.
Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον σχεδιασμό δράσεων του πρωτογενή τομέα και δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Τέλος αντάλλαξαν ευχές για μια από κοινού εποικοδομητική θητεία με πνεύμα συνεργασίας.
Σχετικά Άρθρα
- Ο μαθητής που συγκίνησε με τη ζωγραφιά του μετά το συμβάν με το πούλμαν στα Λαγκάδια, ζωγραφίζει τρένα και εντυπωσιάζει!
- Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι – «Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή»
- Το τραπέζι στην Τρίπολη, το πράσινο ψηφοδέλτιο, το δίλημμα και οι σατανικές συμπτώσεις!
- Η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Τροπαίων (εικόνες - βίντεο)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας