Διαμαρτυρία & Ψήφισμα στην μνήμη των Θυμάτων των Τεμπών στο Άστρος (εικόνες - βίντεο)
Με κεντρικό σύνθημα «ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ» σε όλη την Ελλάδα, η διαμαρτυρία στόχευε να αναδείξει την ανάγκη για δικαιοσύνη απέναντι στα 57 αυτά θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και να απαιτήσει ουσιαστικές αλλαγές στην ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών.
Εκπρόσωποι του ΘΕΑ Άστρους-ΘΕΑΤΡΟ πλατεία ,έκαναν μια ιστορική αναδρομή των γεγονότων για την αδιαφορία της πολιτείας στα αίτια της τραγωδίας, καθώς διαβάστηκε ψήφισμα απαιτώντας να πληρώσουν οι υπαίτιοι, καθώς και να παρθούν μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.
Οι διαδηλωτές έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στην αδιαφορία και στις αιτίες της τραγωδίας, που συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα. Η σιωπηλή αλλά έντονη παρουσία του κόσμου, τόνισε τη σημασία της μνήμης και της ευθύνης, απαιτώντας δικαιοσύνη.
Χρέος όλων μας απέναντι στα 57 αυτά θύματα της τραγωδίας των Τεμπών είναι: να συνεχίσουμε να διεκδικούμε δικαιοσύνη και αλλαγή με κάθε δυνατό τρόπο!
Να σημειώσουμε ότι πολλοί συντοπίτες μας παραβρέθηκαν στην διαμαρτυρία στην Τρίπολη…
Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ, Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria – Κοιν.Σ.Επ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ https://www.astros-kynourianews.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία Τουρνά - Τσακνή | 3.000 θεατές “κατέκλυσαν” το γήπεδο μπάσκετ του Τεγεατικού Συνδέσμου (εικόνες)
- ΚΚΕ Αρκαδίας | Ευχαριστήριο για το γράμμα του Σαρρήγιαννη, Αντισυνταγματάρχη του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ)
- Στην ΑΕΚ ο Μπάμπης Λυκογιάννης από το Ελληνικό Αρκαδίας
- Υπό έλεγχο η φωτιά στο δρόμο από Κρεμαστή προς Πελετά, στα όρια Λακωνίας - Αρκαδίας (εικόνες)
- Πλημμύρισαν από κόσμο και φέτος τα Λαγκάδια! (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Σήμερα σείστηκε η Ελλάδα
Και τα πουλημένα κανάλια το υποβάθμισαν
Ιουδες






