Βλάσης | Δύο σημαντικές δωρεές στο Λιμενικό Τμήμα του Παράλιου Άστρους και στην Αστυνομία της Βόρειας Κυνουρίας (εικόνες)
Σε ανάρτησή του, ο Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, αναφέρει ...
Η χαρά και η ικανοποίηση του να προσφέρεις στον τόπο σου είναι πραγματικά ανεκτίμητη!
Σήμερα βρέθηκα στο Δήμο Β. Κυνουρίας για την παράδοση δύο σημαντικών δωρεών, που μετά από επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για την ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους δωρητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μανδρώνη για τη συνεργασία.
Σχετικά Άρθρα
- Αναβάθμιση Διοικητηρίου στη Μεσσηνία – Σιωπή και αδράνεια για Διοικητήριο στην Τρίπολη
- 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλόπολης | Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για τον θάνατο της δασκάλας, Μαρίας Μπουρίκα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Επόμενη συνεδρίαση στις 11 Νοεμβρίου 2025
- Την Τετάρτη (12 Νοεμβρίου) η κηδεία του Δημοσθένη Σωτηρόπουλου στην Τρίπολη
- Ο "Ρεξ" από την Τρίπολη στη "Φάρμα"!
2 σχόλια
-
Δίνετε πακτωλό πακέτων σε κολλητούς και ημετερους και δεν έχετε την παραμικρή αίσθηση ντροπής να διαφημίζετε δωρεές ειδών που θα έπρεπε να τα εξασφαλίζει το κράτος των αρίστων σας!
-
Κυβέρνηση ζητιάνων (και με προηγούμενους, ίδια είχαμε...)... Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονταν. Είναι σα να πεινάνε τα παιδιά μας (γιατί δεν τους δίνουμε σημασία όχι γιατί δεν έχουμε) αλλά τιμούμε αυτόν που τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί. ΗΘΙΚΟΣ και όχι μόνο ΞΕΠΕΣΜΟΣ.





