Στο Άστρος το 1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (εικόνες)
1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Στην πλατεία Καρτσιώτη, ζήσαμε μια μοναδική γιορτή ανθρωπιάς, συμπερίληψης και αλληλεγγύης.
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Εμμέλειας Κόκοτα, η οποία μας εμπνέει να συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία και προσφορά.
Το 1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έφερε κοντά σχολεία, συλλόγους, φορείς και πλήθος κόσμου, δημιουργώντας μια μεγάλη αγκαλιά για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ για τη διοργάνωση, στους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, καθώς και στο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για την πολύτιμη παρουσία του και τη συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών.
Ξεχωριστή παρουσία υπήρξε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Καραλή καθώς και μελών της.
Κάθε εθελοντής, μια πιθανότητα ζωής.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βρεθήκατε κοντά μας.
Εύχομαι το φεστιβάλ αυτό να αποτελέσει θεσμό που θα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, μεταφέροντας το μήνυμα ότι η κοινωνία μας έχει χώρο για όλους.
Σχετικά Άρθρα
- Το Επιμελητήριο Αρκαδίας χορηγός της 5ης Ημέρας Καριέρας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
- Τα πράσινα καμπανάκια, ο απρόβλεπτος πολυμήχανος, η ισχυροποίηση του Βαγγέλη και ο ... Κωνσταντίνος που έρχεται!
- Ψηφιακός «χάρτης» για τον ελληνικό αθλητισμό | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αξιοποιεί το νέο εργαλείο e-Kouros
- Κουτσούλης για τη διαγραφή Κωνσταντινόπουλου: «Η παραίτηση από την έδρα δίδαξε πολιτικό ήθος» (vd)
- Δεν επηρεάζει τις εξελίξεις με τη βουλευτική έδρα η παλιά διαγραφή Γιαννακούρα από το ΠΑΣΟΚ






