Menu
RSS
Δευτέρα, 01/12/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Στο Άστρος το 1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (εικόνες)

Στο Άστρος το 1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (εικόνες)
1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Μια ημέρα που μας ένωσε όλους!
Στην πλατεία Καρτσιώτη, ζήσαμε μια μοναδική γιορτή ανθρωπιάς, συμπερίληψης και αλληλεγγύης.
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Εμμέλειας Κόκοτα, η οποία μας εμπνέει να συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία και προσφορά.
Το 1ο Ανοιχτό Φεστιβάλ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έφερε κοντά σχολεία, συλλόγους, φορείς και πλήθος κόσμου, δημιουργώντας μια μεγάλη αγκαλιά για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ για τη διοργάνωση, στους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, καθώς και στο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” για την πολύτιμη παρουσία του και τη συλλογή δειγμάτων μυελού των οστών.
Ξεχωριστή παρουσία υπήρξε η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Καραλή καθώς και μελών της.
Κάθε εθελοντής, μια πιθανότητα ζωής.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βρεθήκατε κοντά μας.
Εύχομαι το φεστιβάλ αυτό να αποτελέσει θεσμό που θα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, μεταφέροντας το μήνυμα ότι η κοινωνία μας έχει χώρο για όλους.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...