Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημόσιο ΙΕΚ ζητούν στη Βόρεια Κυνουρία!

Δημόσιο ΙΕΚ ζητούν στη Βόρεια Κυνουρία!
Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας συμφώνησε µε την υποβολή πρότασης στις αρµόδιες υπηρεσίες, για την ίδρυση και λειτουργία δηµόσιου Ι.Ε.Κ. στο Άστρος, έδρα του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας.
Το συμβούλιο συγκροτεί τριµελή επιτροπή η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου κ. Κατσή ∆ηµήτριο, τον ∆ιευθυντή του ∆ηµόσιου Ι.Ε.Κ. Τρίπολης κ. Κατσίρη Ιωάννη και τον ∆ιευθυντή του ΕΠΑΛ Άστρους κ. Χουζούρη Ιωάννη.
Έργο της επιτροπής θα είναι η επεξεργασία της πρότασης, η έρευνα για τον καθορισµό των ειδικοτήτων, η ρύθµιση όλων των συναφών θεµάτων ύστερα από επαφές µε τις αρµόδιες υπηρεσίες και η κατάθεση του φακέλου για την τελική του έγκριση από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Βόρειας Κυνουρίας.
Η πρότασή θα είναι να γίνει ένα νέο Ι.Ε.Κ. το οποίο θα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Άστρους µε απογευµατινό ωράριο ή σε όποιο άλλο σχολικό συγκρότηµα κριθεί κατάλληλο, προκειµένου να λειτουργήσει αρµονικά το υπό ίδρυση δηµόσιο Ι.Ε.Κ..
Οι ειδικότητες που θα προταθούν θα έχουν σχέση µε την αγορά εργασίας και κυρίως µε την τοπική αγορά εργασίας µε κατεύθυνση στον τοµέα του τουρισµού, όπως παρακάτω :
1) Τεχνικός τουριστικών µονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας - υπηρεσία υποδοχής - υπηρεσία ορόφων – εµπορευµατογνωσία
2) Αρτοποιός – ζαχαροπλάστης
3) Τεχνικός µαγειρικής τέχνης – αρχιµάγειρας – σεφ ή οποιαδήποτε άλλη σχετική ειδικότητα µας προκύψει ύστερα από έρευνα.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης, διαβάστε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...