Menu
RSS
Κυριακή, 13/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αδάμης: «Τι θέλει να κρύψει ο Δήμαρχος και δεν δίνει το πόρισμα για το λιμάνι;» (vd)

Αδάμης: «Τι θέλει να κρύψει ο Δήμαρχος και δεν δίνει το πόρισμα για το λιμάνι;» (vd)
Πόρισμα της ΕΔΕΛ (Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου) προβλέπει ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας υποχρεούται να επιστρέψει περί τα 3,8 εκ. ευρώ επειδή αμφισβητείται η διαδικασία ανάθεσης του έργου στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους.
Για την εξέλιξη αυτή, συνέντευξη τύπου του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Αδάμη, δόθηκε τη Δευτέρα, στα ΜΜΕ.
Ο κ. Αδάμης είπε επί λέξει: «Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετείχε στις μεθοδεύσεις που έγιναν στο έργο του λιμανιού του Παράλιου Άστρους και είναι συνυπεύθυνος.
Εμείς και στο Δημοτικό  Συμβούλιο και στην τοπική κοινωνία και στα μέσα ενημέρωσης αποκαλύπταμε αυτές τις μεθοδεύσεις.
Τις τελευταίες μέρες παίζει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης η είδηση, ότι με πόρισμα της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας υποχρεούται να επιστρέψει 3,8 εκατομμύρια ευρώ.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 30 Μάρτη, ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε την είδηση και αρνήθηκε κάθε άλλη πληροφορία.
Του ζήτησα να φέρει το πόρισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να ενημερωθεί το σώμα, αρνήθηκε και αυτό.
Του ζήτησα να μου δώσει αντίγραφο του πορίσματος και δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα μου το έδινε την επόμενη μέρα.
Είπε δημόσια ψέματα. Δεν το δίνει.
Τι θέλει να κρύψει; Τι θέλει να συγκαλύψει ο Δήμαρχος;
Ότι και να θέλει δε θα μπορέσει, εμείς θα βρούμε τον τρόπο να το αποκαλύψουμε.» 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...