Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόγραμμα ανακύκλωσης ξεκίνησε στη Βόρεια Κυνουρία

Πρόγραμμα ανακύκλωσης ξεκίνησε στη Βόρεια Κυνουρία
Ο Δήμος Β. Κυνουρίας από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 ξεκίνησε και επίσημα την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο) τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στοχεύοντας στον περιορισμό της ρύπανσης, στην εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών, στην επαρκή και αποτελεσματική καθαριότητα, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητάς μας.
Το πρόγραμμα ανακύκλωσης συμπεριλαμβάνει το σύνολο της πεδινής ζώνης του Δήμου, ενώ από την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Τοπικές Κοινότητες Αγίου Πέτρου, Καστριού και Καστάνιτσας, όπου η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών θα πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα, και ειδικότερα κάθε Τετάρτη.
Για ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα, με πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είμαστε βέβαιοι πως οι πολίτες του Δήμου μας θα συμβάλλουν καθοριστικά με την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή τους στην επιτυχή έκβασή του και τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...