Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα νέα από το χωριό Βουτσαράς Μεγαλόπολης

Τα νέα από το χωριό Βουτσαράς Μεγαλόπολης
- Στις 27 Νοεμβρίου 2016 έγινε έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. του συλλόγου όπου και ορίστηκε νέος γραμματέας ο Σαλαβούρας Σταύρος έπειτα από την παραίτηση από το Δ.Σ. της Σιμοπούλου Παναγιώτας. Επίσης ανέλαβε καθήκοντα ως τακτικό μέλος ο Γιαννακάκης Κωνσταντίνος ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος. Ευχαριστούμε την Παναγιώτα Σιμοπούλου για το πολύτιμο έργο της στο Δ.Σ. του συλλόγου και θα χαρούμε να την βλέπουμε στο χωριό να βοηθάει και να συνεχίζει το έργο που όλοι έχουμε αρχίσει. 
- Το προηγούμενο διάστημα έγιναν έργα συντήρησης στο κτίριο που στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουτσαρα (παλιό Δημαρχείο και παλιό σχολείο) και στο ‘πολιτιστικό’ κτίριο όπου ο σύλλογος δαπάνησε 750 ευρώ για επισκευές, ελαιοχρωματισμούς και επιδιορθώσεις. 
- Ο σύλλογος σταδιακά προσπαθεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες παραμονής στο χωριό για τους μόνιμους Βουτσαραίους αλλά και για αυτούς που το επισκέφτονται τακτικά. Η συντήρηση και διαμόρφωση του κτιρίου έχει βοηθήσει ώστε να είναι το κέντρο συνάντησης παλιών και νέων φίλων όπου δίνει ζωή στο χωριό κυρίως τις γιορτινές περιόδους. Είναι υπόθεση όλων μας να το διατηρήσουμε και να το αναβαθμίσουμε ώστε να έχουμε έναν όμορφο τόπο. 
- Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Πρόεδρο του χωριού Γεώργιο Αθανασόπουλο για την συμβολή του στην επισκευή του λέβητα πετρελαίου καθώς και τον Ηλία Ρουσσόπουλου για τις δωρεάν εργασίες του στον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί και από άλλους η εθελοντική προσφορά για να καλύπτονται οποιεσδήποτε ανάγκες προκύπτουν στο χωριό. 
- Η 28η Οκτωβρίου γιορτάστηκε για άλλη μια χρονιά στο χωριό και τιμήθηκαν οι ήρωες του έπους του ’40 όπου και ο σύλλογος μας κατέθεσε στεφάνι δια της προέδρου Βλαχοδημητροπούλου Κωνσταντίας. 
- Στα δυσάρεστα νέα του χωριού μας η απώλεια του Αθανάσιου Ρουσσόπουλου. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. 
- Τέλος να ευχηθούμε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου.

1 σχόλιο

  • Σταυρούλα, Σταματία, Αθανάσιος Κονδύλης
    Σταυρούλα, Σταματία, Αθανάσιος Κονδύλης Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Χθες 9 Νοεμβρίου 2020 και στις 14.00 έφυγε από κοντά μας ο Ιωάννης Κονδύλης του Αθανασίου και της Σταυρούλας, λατρεμένος σύζυγος, πατέρας, παππούς και προπάππος, πλήρης ημερών.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα του πολυαγαπημένου του χωριού που θα τον σκεπάσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...