Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΠΑΛ Άστρους: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου

ΕΠΑΛ Άστρους: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου
Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας προκηρύσσει ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση, λειτουργία και εκμετάλλευση του κυλικείου του ΕΠΑΛ Άστρους. Η διενέργεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού, στο ΕΠΑΛ Άστρους στις 20.02.2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.. Προσφορές θα κατατίθενται στην Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού μέσω του Δ/ντή του Σχολείου από 19/01/2017 έως και 20/02/2017 και ώρα 10:00 π.μ.. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας 2755 360170 εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
Η μίσθωση ισχύει για εννέα έτη από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Το ελάχιστο ποσό προσφοράς από τους ενδιαφερομένους/ες ορίζεται στα τέσσερα (4) ευρώ ανά μαθητή/τρια ετησίως (189 εργάσιμες ημέρες) και θα αποτελεί ποσό εκκίνησης κατά τη διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού.
Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Τσιώρου-Κολοβού Παναγιώτα
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 
Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...