Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γαμήλιο οικονομικό βοήθημα δίνει Κληροδότημα στη Βόρεια Κυνουρία

Γαμήλιο οικονομικό βοήθημα δίνει Κληροδότημα στη Βόρεια Κυνουρία
Καλούνται οι καταγόμενες από τη Δ.Κ. Άστρους ή την Τ.Κ. Κουτρούφων ή την Τ.Κ. Αγίου Ανδρέα ή την Τ.Κ. Αγίου Πέτρου που τέλεσαν το γάμο τους κατά τα έτη 2013-2014, να μας προσκομίσουν έως 20/3/2017 αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά, προκειμένου να τύχουν οικονομικού βοηθήματος λόγω γάμου από το Κληροδότημα Παναγιώτη Α. Γιαννούκου. 
Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 6/2016 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής Κληροδοτήματος Παναγιώτη Γιαννούκου Τ.Κ. Κουτρούφων, που κρίθηκε νόμιμη με το υπ’ αριθ. 223882/24-11-2016 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωφελών Περιουσιών, για να κριθεί οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ως δικαιούχος του εν λόγω βοηθήματος, πρέπει απαραιτήτως, το άθροισμα του συνολικού ετήσιου οικογενειακού και ατομικού εισοδήματος (πραγματικού και όχι πλασματικού), του έτους τέλεσης του γάμου, να μην υπερβαίνει το ποσό των 20.000,00€
Δικαιολογητικά:
  1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο του Δήμου.
  2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Ληξιαρχικής Πράξης Γάμου.
  4. Φωτοαντίγραφα των Ενιαίων Εκκαθαριστικών Σημειωμάτων, της ιδίας και των γονέων της, που αφορούν τα εισοδήματα του έτους τέλεσης του γάμου. Στην περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωσή, θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ., περί μη υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το αντίστοιχο έτος.
  5. Υπεύθυνη Δήλωση περί μη λήψης παρόμοιου βοηθήματος από άλλο Κληροδότημα.
  6. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας όπου να φαίνεται η κατοικία της ενδιαφερόμενης την τελευταία πενταετία πριν την ημερομηνία τέλεσης του γάμου.
Τα πιστοποιητικά γεννήσεως και οικογενειακής κατάστασης θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο υπάλληλο, κο Κουσκουνά Ανδρέα, στο τηλέφωνο: 27553 60136
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 
Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...