Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάλεσμα για Πρωτομαγιά στην Αγία Σοφία Κυνουρίας!

Κάλεσμα για Πρωτομαγιά στην Αγία Σοφία Κυνουρίας!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, καλεί τα μέλη του και όλους τους ΑγιαΣοφίτες, την Δευτέρα (1 Μαΐου), στο χώρο των Αγίων Αναργύρων, σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά και να υποδεχθούμε το όμορφο Καλοκαίρι, που κατά τα φαινόμενα εφέτος θα είναι πρώιμο .

Ο Πολιτ/κος Σύλλογος θα ψήσει και θα διαθέσει (μεσημβρινές περίπου ώρες) τρία (3) σουβλιστά αρνιά, μπόλικο κέφι, τραπεζοκαθίσματα και μουσική.

Τα υπόλοιπα (τυχόν δική του ψησταριά ο καθένας, ψωμί, ορεκτικά, ποτήρια κ.α. ελαφρές οικοσκευές) ας τα διαθέσουν οι επισκέπτες, ώστε να ελαφρύνουν το έργο του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα τούτη την ημέρα, με φαγοπότι δίπλα στην ψησταριά, με κουβεντολόι, αλλά και κοντινούς περιπάτους στη γύρω περιοχή……, απολαμβάνοντας και θαυμάζοντας τις σπάνιες ομορφιές της Άνοιξης, που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας, τις οποίες «προσπερνά» το αφηρημένο ανθρώπινο μάτι, όχι όμως και ο φωτογραφικός φακός !

234578

http://agiasofiablog.gr

1 σχόλιο

  • anonymous
    anonymous Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 13:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Απαράδεκτο!!! Γιατί δεν κάνετε τις γιορτές και τα φαγοπότια την προηγουμένη ημέρα που είναι Κυριακή; Είναι απλό γιατί θέλετε να παραποιήσετε το πραγματικό νόημα της πρωτομαγιάς. Η πρωτομαγιά είναι ημέρα αφιερωμένη στην εργατική τάξη και τους αγώνες της και είναι ημέρα απεργίας, θα έπερεπε όλοι να βρίσκονται στις απεργιακές συγκεντρώσεις και όχι να μαζεύουν λουλουδάκια........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...