Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Β. Κυνουρία: Μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών για μονογονεικές οικογένειες, μακροχρόνια ανέργους και οικογένειες με ΑΜΕΑ

Β. Κυνουρία: Μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών για μονογονεικές οικογένειες, μακροχρόνια ανέργους και οικογένειες με ΑΜΕΑ
Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 56/2017 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, αποφασίστηκε η συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 187/2009 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, αναλυτικά όπως παρακάτω:
  1. Εντάσσει στις κατηγορίες δικαιούχων της μείωσης και της απαλλαγής των δημοτικών φόρων ή τελών, όπως αυτά περιγράφονται στις προαναφερόμενες αποφάσεις, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους μακροχρόνια ανέργους - όπως η ιδιότητα των ανωτέρω οριοθετείται αντίστοιχα από την κείμενη νομοθεσία – και των οικογενειών που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με αναπηρία.
  2. Όσον αφορά την έκδοση πιστοποιητικών οικονομικής αδυναμίας και του καθορισμού των εισοδηματικών κριτηρίων, το θέμα θα επανέλθει για συζήτηση και λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά την 1η Ιανουαρίου 2018 και εφόσον δεν δοθεί περαιτέρω παράταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της Απόφασης, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 
Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...