Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ "∆ηµοτικοί Παιδικοί Σταθµοί ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας"

Νέος Πρόεδρος στο ΝΠΔΔ "∆ηµοτικοί Παιδικοί Σταθµοί ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας"
Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Βόρειας Κυνουρίας, αφού άκουσε την εισήγηση και σύµφωνα µε το αποτέλεσµα της ψηφοφορίας διαπίστωσε ότι νέος Πρόεδρος του Ν.Π.∆.∆. «∆ηµοτικοί Παιδικοί Σταθµοί ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας, για την χρονική περίοδο από τη λήψη της παρούσας και µέχρι την 31η Αυγούστου 2019, εκλέχθηκε ο ∆ηµοτικός Σύµβουλος της πλειοψηφίας κ. Αρφάνης ∆ηµήτριος του Γεωργίου.  

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, αναφερόµενος στο θέµα και λόγω απουσίας του εισηγητή, είπε τα παρακάτω: «Εισηγούµαι την αντικατάσταση του Προέδρου του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Νοµικού Προσώπου ∆ηµοσίου ∆ικαίου «∆ηµοτικοί Παιδικοί Σταθµοί ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας», κ. Σούρσου Παναγιώτη του Νικολάου, µε το τακτικό µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου κ.

Αρφάνη ∆ηµήτριο του Γεωργίου.

Στη συνέχεια διανεµήθηκε σε όλους τους ∆ηµοτικούς Συµβούλους το ψηφοδέλτιο µε την µοναδική υποψηφιότητα, για την ανάδειξη του Προέδρου του Νοµικού αυτού Προσώπου.

Από την ψηφοφορία αυτή εξήχθη το παρακάτω αποτέλεσµα : Ψήφισαν είκοσι ένας (21) ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι. Ο κ. Αρφάνης ∆ηµήτριος του Γεωργίου έλαβε δέκα οκτώ (18) σταυρούς προτίµησης και εκλέγεται Πρόεδρος του Νοµικού Προσώπου.

Στην ψηφοφορία αυτή βρέθηκαν ένα (1) άκυρο και δύο (2) λευκά ψηφοδέλτια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...