Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας – Δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην κεντρική πλατεία

Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας – Δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην κεντρική πλατεία

Ο ∆ήµαρχος Βόρειας Κυνουρίας διακήρυξε ό τ ι εκτίθεται σε ανοικτή, προφορική, πλειοδοτική δηµοπρασία, η εκµίσθωση ενός τµήµατος εκτάσεως 60 τ.µ. κοινοχρήστου χώρου της κεντρικής πλατείας της Τ.Κ. Αγ. Ανδρέα για ανάπτυξη τραπεζοκαθισµάτων καταστήµατος υγειονοµικού ενδιαφέροντος το οποίο περιγράφεται σε τοπογραφικό σκαρίφηµα της τεχνικής υπηρεσίας του ∆ήµου.

Η µίσθωση αρχίζει από την έγκριση του αποτελέσµατος της δηµοπρασίας και την υπογραφή του ενοικιαστηρίου και λήγει οπωσδήποτε την 31η ∆εκεµβρίου του έτους 2017.

Καθορίζει την τιµή εκκίνησης για το τµήµα του χώρου που θα µισθωθεί για ολόκληρη τη µισθωτική περίοδο, σε έξι (6,00 €) ανά τ.µ. ενοικιαζοµένου χώρου. Άρα η τιµή εκκίνησης για τη µίσθωση ολόκληρου του χώρου είναι 360,00 €.

 Ο προς ενοικίαση χώρος αποτυπώνεται σε τοπογραφικό σκαρίφηµα και η δηµοπράτηση γίνεται για το σύνολο της επιφανείας του, όπως αυτή καθορίζεται στην παρούσα απόφαση.

Η δηµοπρασία θα γίνει στα γραφεία του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας (Οικονοµική Υπηρεσία) στις 06 του µηνός Ιουνίου 2017, ηµέρα Τρίτη από ώρα 10:00 – 11:00 π.µ. ενώπιον της Επιτροπής ∆ιενέργειας ∆ιαγωνισµών (σχετ. η αριθµό 241/2016 απόφαση του ∆.Σ).

Η διακήρυξη θα δηµοσιευθεί µε φροντίδα του ∆ηµάρχου δέκα ηµέρες τουλάχιστον πριν από τη διενέργεια της δηµοπρασίας µε δηµοσίευση αντιγράφου αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων της Τ.Κ.Αγ. Ανδρέα και στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ήµου. Επίσης θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας, σύµφωνα µε τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 32 του Ν.4141/13.

Η δηµοπρασία θα επαναληφθεί, εφόσον δεν εκδηλωθεί αρχικά ενδιαφέρον, στις 13 Ιουνίου 2017 ηµέρα Τρίτη , στο ίδιο µέρος και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...