Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Κουκλί" το νοσοκομείο Καστρίου!

"Κουκλί" το νοσοκομείο Καστρίου!

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου Χρήστος Κόκκωνας, σε κείμενο που δημοσιεύει το blog http://karatoula2009.blogspot.gr, αναφέρει: "Η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου έγινε πραγματικότητα.

Η ανάπλαση υλοποιήθηκε βάση μελέτης που στόχο είχε την αισθητική και οικολογική αναβάθμιση του χώρου, και τη λειτουργική του χρήση. Η συγκεκριμένη ανάπλαση αποσκοπούσε στην ανάδειξη μιας φιλικής προς το περιβάλλον εικόνας του χώρου, όπου από ένα χώρο, στάθμευσης εγκαταλελειμμένων παλιών αυτοκινήτων, εναπόθεσης οικοδομικών υλικών και αχρήστων αντικειμένων, πάρκινγκ διαφόρων οικοδομικών μηχανημάτων, και μίας πρόσβασης στο Ιατρείο σε επικίνδυνα φθαρμένα σκαλοπάτια που κινδυνεύαμε να τσακιστούμε, σήμερα έγινε ένα πραγματικό στολίδι.

Ένας όμορφος χώρος με πολύ πράσινο, ωραία πετρόκτιστα παγκάκια, πολύ καλό φωτισμό, και πέτρινα λειτουργικά σκαλοπάτια που δεν κινδυνεύεις πλέον να τσακιστείς.

 Το έργο υλοποιήθηκε από το κληροδότημα του μεγάλου μας Δωρητή και Ευεργέτη Χρήστου Κορδογιάννη. Οφείλουμε να τιμούμε τη μνήμη του να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και να θυμόμαστε την προσφορά του!"

















Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...