Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργα στο Άστρος - Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί!

Έργα στο Άστρος - Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί!
Στα πλαίσια της εργολαβίας «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ», θα εκτελεστούν εργασίες και θα παραμείνουν κλειστές από Τρίτη 18-07-2017 έως και Πέμπτη 20-07-2017 καθώς και από Δευτέρα 24-07-2017 έως και Πέμπτη 27-07-2017 οι ακόλουθες Δημοτικές οδοί :
Οδός ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  από το ύψος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου έως και τη συμβολή της με την οδό ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ (χώρος λαϊκής αγοράς).
Η Περιφερειακή Οδός από την συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Τρίπολης -  Άστρους μέχρι και την στροφή πριν το κλειστό Γυμναστήριο.
Επίσης οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για τα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται παραπάνω, φαίνονται στο παραπάνω σκαρίφημα και είναι οι ακόλουθες :
Η οδός ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ, από τη συμβολή της με την οδό ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ (κάτω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Δ.Κ. Άστρους) και μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΑΘΗΝΩΝ, θα είναι μονής κατεύθυνσης (κάθοδος).
 Η οδός ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ, από τη συμβολή της με την οδό ΑΘΗΝΩΝ και μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ, θα είναι μονής κατεύθυνσης (άνοδος).
Στο σκαρίφημα αποτυπώνονται οι κλειστές Δημοτικές οδοί (χρώμα κόκκινο) καθώς και οι εναλλακτικές οδεύσεις κυκλοφορίας (χρώμα πράσινο και μπλε), καθώς και με (κίτρινο χρώμα) οι δρόμοι πρόσβασης μόνο για τους μόνιμους κατοίκους. 
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.
Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...