Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η 6η εκδήλωση της Συμπολιτείας του Πάρνωνα στην Καστάνιτσα! (εικόνες)

Η 6η εκδήλωση της Συμπολιτείας του Πάρνωνα στην Καστάνιτσα! (εικόνες)

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Καστάνιτσα Αρκαδίας, η 6η εκδήλωση της Συμπολιτείας του Πάρνωνα. Η Συμπολιτεία Πάρνωνα δημιουργήθηκε το 2012 από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σίταινας, Καστάνιτσας, Πλατάνου και Χαράδρου και η εκδήλωση αυτή αποτελεί το αντάμωμα των τεσσάρων χωριών. Το κεντρικό θέμα του φετινού ανταμώματος ήταν «Μύθοι και Παραδόσεις, Λάμιες και Άλαλα».

Στην πλατεία του Αγιάννη και στον προαύλιο χώρο του ΚΠΕ Καστάνιτσας και με μοναδικό φωτισμό τα δεκάδες διάσπαρτα κεριά στο χώρο, οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης παρακολούθησαν μικρά θεατρικά σκετς από τα νεαρά παιδιά της Καστάνιτσας σχετικά με το θέμα και τους εκπροσώπους των χωριών να αφηγούνται ιστορίες και γεγονότα που κάποτε εξηγήθηκαν ή έμειναν ανεξήγητα από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού συμμετείχε στην φετινή εκδήλωση με προβολή ντοκιμαντέρ από την προστατευόμενη περιοχή κατά την διάρκεια της προσέλευσης των καλεσμένων. Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφικό υλικό από το αρχείο του Φορέα, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στα προηγούμενα 5 ανταμώματα.

Φορέας Διαχείρισης 

Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...