Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέοι ειδικοί συνεργάτες για τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας

Νέοι ειδικοί συνεργάτες για τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας
Με απόφαση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά, προσλαμβάνεται η κ. ∆αµούλαρη Παναγιώτα του Κωνσταντίνου ως Ειδικός Συνεργάτης για την επικουρία του ∆ηµάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρµοδιότητες οποιασδήποτε µορφής, θα παρέχει συµβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευµένες γνώσεις, γραπτές ή προφορικές, επί θεµάτων νοµικής φύσεως και συµβουλευτικό έργο σχετικά µε δικαστικές και εξωδικαστικές διαδικασίες.

Επίσης, με άλλη απόφαση του Δημάρχου, προσλαμβάνεται ο κ. Αραχωβίτης Κωνσταντίνος του ∆ηµητρίου ως Ειδικός Συνεργάτης για την επικουρία του ∆ηµάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρµοδιότητες οποιασδήποτε µορφής, θα παρέχει συµβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευµένες γνώσεις, γραπτές ή προφορικές, επί λογιστικών και χρηµατοοικονοµικών θεµάτων και γενικότερα θα ασκεί τις αρµοδιότητες που θα του αναθέτει ο ∆ήµαρχος Βόρειας Κυνουρίας και οι οποίες προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143/τ.Α΄/28-6-2007) «Κώδικας Κατάστασης ∆ηµοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων».

Για την ολοκλήρωση των προσλήψεων θα υπογραφούν ειδικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, µε τις οποίες θα καθοριστεί επακριβώς η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...