Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιμεντοστρώσεις σε Άγιο Ανδρέα, Κορακοβούνι, Κούτρουφα και Πραστό

Τσιμεντοστρώσεις σε Άγιο Ανδρέα, Κορακοβούνι, Κούτρουφα και Πραστό

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας – προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Τσιμεντοστρώσεις - τοιχία αντιστήριξης Τ.Κ. Αγίου Ανδρέα – Κορακοβουνίου – Κουτρούφων και Πραστού» προϋπολογισμού μελέτης (74.300,00) € συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 12-10-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό, επί των τιμών του τιμολογίου και του προϋπολογισμού της μελέτης (άρθρο 125 του Ν. 4412/2016).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη, από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος, μέχρι και την Δευτέρα 09-10-2017. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους με πραγματικά στοιχεία κόστους, που ανέρχεται σε πέντε (5) €, εκτός αν αναλάβουν την αναπαραγωγή των τευχών με δική τους δαπάνη και επιμέλεια.

Τα τεύχη δημοπράτησης (πλην του σφραγισμένου εντύπου της Οικονομικής Προσφοράς το οποίο διατίθεται αποκλειστικά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου) καθώς και το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (Τ.Ε.Υ.Δ.) της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας «www.boriakinouria.gov.gr».

Πληροφορίες στο τηλέφωνο (27553 - 60144) αρμόδιος υπάλληλος Δημήτρης Λάμπρου. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...