Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο Άστρος | Νέο έργο για την αντικατάσταση/κατασκευή του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης!

Παράλιο Άστρος | Νέο έργο για την αντικατάσταση/κατασκευή του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης!

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΕΥΑΔΒΚ) προκηρύσσει Ανοιχτό Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή για την κατασκευή του έργου: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 1.846.774,19 ευρώ.

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η αντικατάσταση/κατασκευή του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης - μεταφοράς ύδατος από την υφιστάμενη δεξαμενή (σημείο Α), που εντοπίζεται βορειοδυτικά του οικισμού Άστρους, μέχρι τη νέα δεξαμενή του οικισμού Παράλιου Άστρους, που προβλέπεται να κατασκευαστεί βόρεια του οικισμού Παράλιου Άστρους, στη θέση των παλαιών υφιστάμενων δεξαμενών.

Οι υποδομές ύδρευσης που συμπεριλαμβάνονται στο παρόν έργο θα εξυπηρετούν τον οικισμό του Παράλιου Αστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σε πλήρη ανάπτυξη του δικτύου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την ύδρευση συνολικά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο παρών αγωγός μεταφοράς υδρευτικού ύδατος από την δεξαμενή Α θα καλύπτει όλο το τμήμα της Κεντρικής Ενότητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, δηλαδή τους οικισμούς: Άστρος, Παράλιο Άστρος, Χειμερινή Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Κάτω Δολιανά, Κάτω Βέρβενα.

Στην υπό μελέτη περιοχή προτείνεται η κατασκευή:

- Νέας υπόγειας δεξαμενής χωρητικότητας 384m3, στην θέση της υφιστάμενης δεξαμενής. Οι δυο υφιστάμενες δεξαμενές 400m3 και 150m3 θα κατεδαφιστούν.

- Αγωγού μεταφοράς ύδατος από την υφιστάμενη Κεντρική δεξαμενή Α, [η οποία εντοπίζεται κοντά στην γεώτρηση Λουκούς (αλλού αναφέρεται ως "γεώτρηση Παραλίου") σε υψόμετρο εδάφους=151,70 m] έως τη νέα δεξαμενή Παράλιου εντός του οικισμού Παράλιου Άστρους (Υψόμετρο εδάφους=66 m)

 

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...