Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόρεια Κυνουρία | Πέντε ναυαγοσώστες θα προσληφθούν - Σε ποιες παραλίες!

Βόρεια Κυνουρία | Πέντε ναυαγοσώστες θα προσληφθούν - Σε ποιες παραλίες!

Την εκκίνηση της διαδικασίας για την πρόσληψη πέντε (5) Ναυαγοσωστών ΠΕ και εν ελλείψει ∆Ε, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για το χρονικό διάστηµα από 01/06/2018 έως 31/08/2018 αποφάισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας.

Η Επιτροπή Καθορισµού Πολυσύχναστης ή µη Παραλίας, σύµφωνα µε το αριθ. 2131.16/159/2018/05-03-2018 έγγραφο του Γ΄ Λιµενικού Τµήµατος Παραλίου Άστρους, συνεδρίασε στις 28/02/2018 και καθόρισε ως πολυσύχναστη παραλία α) την παραλία «από Λιµενοβραχίονα Λιµένα Παραλίου Άστρους και προς ∆υσµάς», µήκους 1.200 µέτρων και β) την παραλία «Ατσίγγανος» της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους, µήκους 600 µέτρων.

Επίσης καθόρισε ως µη πολυσύχναστες παραλίες τις παραλίες: α) «Καλογερικά» της Τ.Κ. Ξηροπηγάδου, β) «Ξηροπηγάδου» της ΤΚ Ξηροπηγάδου, γ) «Παλιόχανο» της ΤΚ Βερβένων, δ) «Χερρονήσι» της ΤΚ Αγίου Ανδρέα, ε) «Μύλος» της ΤΚ Αγίου Ανδρέα και στ) «Αρκαδικό Χωριό» της ΤΚ Αγίου Ανδρέα.

Επειδή το κύριο χαρακτηριστικό του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας είναι η έντονη τουριστική κίνηση κατά τους εαρινούς µήνες, εκτός από τις παραπάνω πολυσύχναστες παραλίες, θα πρέπει για την ασφάλεια και προστασία των λουόµενων, να τοποθετήσουµε επιπλέον ναυαγοσώστες α) στην παραλία «Ξηροπηγάδου» της Τοπικής Κοινότητας Ξηροπηγάδου και β) στην παραλία «Μύλος» της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ανδρέα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...