Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο Άστρος | Προσωρινός ανάδοχος για το έργο μεταφοράς νερού στην κεντρική δεξαμενή

Παράλιο Άστρος | Προσωρινός ανάδοχος για το έργο μεταφοράς νερού στην κεντρική δεξαμενή

Ομόφωνα η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας αποδέχτηκε το πρακτικό προσωρινού αναδόχου για το έργο: «ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» και όρισε προσωρινό ανάδοχο την εταιρεία: «ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με προσφερθείσα μέση έκπτωση 53,23 % που αντιστοιχεί σε οικονομική προσφορά 863.661,13 €.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η αντικατάσταση/κατασκευή του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης - μεταφοράς ύδατος από την υφιστάμενη δεξαμενή (σημείο Α), που εντοπίζεται βορειοδυτικά του οικισμού Άστρους, μέχρι τη νέα δεξαμενή του οικισμού Παράλιου Άστρους, που προβλέπεται να κατασκευαστεί βόρεια του οικισμού Παράλιου Άστρους, στη θέση των παλαιών υφιστάμενων δεξαμενών. Επισημαίνεται ότι στο αντικείμενο του παρόντος έργου περιλαμβάνεται και η κατασκευή της νέας υπόγειας δεξαμενής χωρητικότητας 384m3 , στην θέση των δυο υφιστάμενων δεξαμενών οι οποίες θα κατεδαφιστούν.

Οι υποδομές ύδρευσης που συμπεριλαμβάνονται στο παρόν έργο θα εξυπηρετούν τον οικισμό του Παράλιου Αστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σε πλήρη ανάπτυξη του δικτύου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την ύδρευση συνολικά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο παρών αγωγός μεταφοράς υδρευτικού ύδατος από την δεξαμενή Α θα καλύπτει όλο το τμήμα της Κεντρικής Ενότητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, δηλαδή τους οικισμούς: Άστρος, Παράλιο Άστρος, Χειμερινή Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Κάτω Δολιανά, Κάτω Βέρβενα.

Αναλυτικά, το πρακτικό αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" και μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://diavgeia.gov.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...