Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άστρος | Η ενημερωτική ημερίδα του «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» για την έγκυρη πρόληψη χρήσης ουσιών στην εφηβεία

Άστρος | Η ενημερωτική ημερίδα του «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» για την έγκυρη πρόληψη χρήσης ουσιών στην εφηβεία

Το Σάββατο το βράδυ,πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία,η ενημερωτική ημερίδα,για την έγκυρη πρόληψη χρήσης ουσιών στην εφηβεία.

Την εκδήλωση οργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,σε συνεργασία με την Περιφέρεια,το Ίδρυμα Ζαφείρη και τον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Άστρους.

Την ημερίδα άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό,η εκπρόσωπος Γονέων Κ.Π.Δικαίου,η οποία ευχαρίστησε τους ομιλητές για την αποδοχή της πρόσκλησης.Στην συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί, από τον δήμαρχο κ.Π.Μαντά και την μαθήτρια Κατσή Γεωργία.

Ανοίγοντας την ημερίδα, η εκπρόσωπος του προγράμματος «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»κ.Σκορδογιάννη, ευχαρίστησε με την σειρά της τους συλλόγους για την πρόσκληση και για την άριστη φιλοξενία,καθώς και για το μεγάλο ενδιαφέρον και την συμμετοχή στην ημερίδα και θα χαρούν πολύ,μελλοντικά να οργανώσουν και άλλες δράσεις.

Μαζί της στην παρουσίαση ήταν ακόμα μια θεραπεύτρια,δύο γονείς που έχουν βιώσει με το παιδί τους την εμπλοκή του με ουσίες,μεταφέροντας τις εμπειρίες τους και εθελοντικά συμμετέχουν σε τέτοιες ημερίδες.Καθώς και ο Δημήτρης,ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα τις απεξάρτησης και έδωσε τα δικά του μηνύματα…

Παραβρέθηκαν στην ημερίδα, ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς,ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος,οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ Γ.Καμπύλης και Β.Βεκιάρης,δ/σ και υποψήφιοι,εκπαιδευτικοί,γονείς και μαθητές.

Προβλήθηκαν video και ακολούθησε συζήτηση με πολλά ερωτήματα…

Η Κοιν.Σ.Επ «Promo Kynouria» στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που κάνει κατά περιόδους και παράλληλα συνεργάζεται  με φορείς και συλλόγους για αυτό τον σκοπό,μαζί με τον  ιστότοπό μας astros-kynourianews.gr που είναι το κομμάτι της επικοινωνίας της Κοιν.Σ.Επ και κρίνοντας  ότι ωφελούν πραγματικά το κοινωνικό σύνολο τέτοιες εκδηλώσεις, σας παραθέτουμε ολόκληρη την ημερίδα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, με τα ερωτήματα και τις αγωνίες όλων των γονέων- μαθητών και παρευρισκομένων.

Έτσι, θα μπορούν κι αυτοί που δεν παρευρέθηκαν για προσωπικούς λόγους, στην συγκεκριμένη ημερίδα, να ενημερωθούν από την δική μας  ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Χαιρετισμός εκπροσώπου Γονέων,κ.Π.Δικαίου

Χαιρετισμός Μαθήτριας


Εισαγωγή – κ.Σκορδογιάννη,»ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»

Περισσότερα δείτε εδώ https://www.astros-kynourianews.gr/

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...