Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτά τα έργα θα γίνουν στην παραλιακή οδό Ξηροπήγαδου

Αυτά τα έργα θα γίνουν στην παραλιακή οδό Ξηροπήγαδου

Το σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών της εγκατάστασης οδοφωτισμού της παραλιακής οδού Ξηροπήγαδου ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας. 

Αντικείμενο της Προγραμματικής Σύμβασης αποτελούν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών της εγκατάστασης οδοφωτισμού της παραλιακής οδού Ξηροπήγαδου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Π.Ε. Αρκαδίας λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει τόσο στις κολώνες φωτισμού όσο και στις καλωδιώσεις. Ειδικότερα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου και για τους σκοπούς της παρούσας σύμβασης η Περιφέρεια Πελοποννήσου δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Έδρας Περιφέρειας Πελοποννήσου αναλαμβάνει το ρόλο του Φορέα Υλοποίησης του Έργου, έναντι τρίτων και να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εκτέλεσης των προβλεπόμενων από το άρθρο 3 και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι της παρούσας Σύμβασης υπηρεσιών και εργασιών ανέρχεται στο ποσό των εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (74.400,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α..

Η διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της έως την ημερομηνία λήξης των υποχρεώσεων του αναδόχου σύμφωνα με την σύμβαση που θα υπογραφεί για το σκοπό αυτό και δεν θα είναι μεγαλύτερη του ενός (1) έτους.

Επιμέλεια | www.kalimera-akradia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...