Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στη βάση του κρανίου του.

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό».

«Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και πανάκριβη, σχεδόν 200,000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ», αναφέρει ο ηθοποιός στην συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Ζωή Λιάκα και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

«Τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή, τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα, άλλα έγιναν άλλα δεν έγιναν. Όταν πήγαν όλα καλά μου είπε «Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό» πρόσθεσε.

https://www.in.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...