Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία | Σήμα κινδύνου: "Ενισχύστε το ΕΚΑΒ, για να μην θρηνήσουμε θύματα"

Αρκαδία | Σήμα κινδύνου: "Ενισχύστε το ΕΚΑΒ, για να μην θρηνήσουμε θύματα"
Τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΕΚΑΒ αναδεικνύει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Αρκαδία, Νίκος Λεζές, εκπέμποντας σήμα κινδύνου για την υποστελέχωση.

-Εν όψη καλοκαιρινής περιόδου παρατηρείται όπως κάθε χρόνο σημαντική  τουριστική εισροή στο νομό μας, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των περιστατικών.

Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω πως παρ'όλες τις υποσχέσεις της Διοίκησης και γνωρίζοντας τα προβλήματα του Παραρτήματος της Τρίπολης και ιδιαίτερα του Τομέα Τρίπολης, ουδεμία ενέργεια και άσκηση πίεσης έχει γίνει στα ανώτερα Διοικητικά Τμήματα προς επίλυση τους όσον αφορά την ενίσχυση  νέων θέσεων εργασίας  πιστοποιημένων Διασωστών.

Από το 2010 που προσλήφθηκαν και μετατέθηκαν από άλλο νομό (4) τέσσερις Διασώστες στην υπηρεσία μας σήμερα μειώνεται η δυναμική λόγω μετατάξεων,μεταθέσεων, και αλλότριων καθηκόντων , συμπεριλαμβανομένων και των προσεχών συνταξιοδοτήσεων των συναδέλφων που μεταφράζεται με αρνητικό πρόσημο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες. 

Θα ήθελα να τονίσω πως όλα τα πληρώματα καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες καθημερινά, έχοντας υψηλό φρόνημα και σεβασμό στον ασθενή, αλλά αυτό δεν μπορεί να καταστρατηγηθεί από κάποιους που κωφεύουν και απαξιούν των προβλημάτων. 

Κάνουμε  έκκληση για άμεση ενίσχυση των Διασωστών του Τομέα μας για να μην θρηνήσουμε θύματα και δυστυχώς θα είναι αργά αν συμβεί αυτό λόγω της υπάρχουσας υποστελέχωσης. 

Λεζές Νικόλαος
Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου
Πρόεδρος Εργαζομένων Αρκαδίας
Αιρετό μέλος Σωματείου Εργαζομένων Αθηνών

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...