Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1η ΤΟΜΥ Τρίπολης | Δράσεις αγωγής υγείας σε ΚΔΑΠ (εικόνες)

1η ΤΟΜΥ Τρίπολης | Δράσεις αγωγής υγείας σε ΚΔΑΠ (εικόνες)

Τις ημερομηνίες 15 έως 17 και 22 έως 24 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκαν δύο δράσεις αγωγής υγείας των επαγγελματιών υγείας της 1ης ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης στον ανήλικο πληθυσμό στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π) Μηλιάς, Θάνα και Τρίπολης. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν δύο παρεμβάσεις στα Κ.Δ.Α.Π από 15 έως 17 Ιουλίου 2019 με θέμα "Στον ήλιο με ασφάλεια" και από 22 έως 24 Ιουλίου με θέμα "Γνωρίζω και αντιμετωπίζω τα μικρόβια".
Τα προγράμματα έχουν στόχο την παροχή γνώσεων, μέσω της βιωματικής μάθησης, με ευχάριστο και δημιουργικό για τα παιδιά τρόπο όπως προβολή διαφανειών και βίντεο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, διανομή φυλλαδίων με συμβουλές πρόληψης και παροχή εντύπων με δραστηριότητες για την κατανόηση των θεμάτων (σκίτσα ζωγραφικής και φύλλα εργασίας).
Η 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία το συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Τρίπολης για το Κ.Δ.Α.Π Τρίπολης και το συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τρίπολης για τα Κ.Δ.Α.Π Μηλιάς και Θάνα αντίστοιχα,καθώς και το προσωπικό των ανωτέρω Κ.Δ.Α.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...