Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεάν εκπαίδευση πολιτών στις πρώτες βοήθειες από το παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Τρίπολη!

Δωρεάν εκπαίδευση πολιτών στις πρώτες βοήθειες από το παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Τρίπολη!

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών , το ΕΚΑΒ πανελλαδικά οργανώνει πολλές δράσεις ενημέρωσης πολιτών στις πρώτες βοήθειες και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Η μέρα αυτή είναι η αφορμή. Η δράση του ΕΚΑΒ στην Εκπαίδευση Πολιτών είναι καθημερινή και πολυετής. Τα προγράμματα εκπαίδευσης ομάδων πληθυσμού πραγματοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές σε όλη την Ελλάδα, ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα, απευθύνονται σε πολίτες και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Το Παράρτημα Τρίπολης σε όλους τους τομείς ευθύνης του έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 πολίτες σε δέκα μήνες και έχει προάγει μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Δημοτικών Αρχών και άλλων φορέων την αγορά και την τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε απομακρυσμένες και παράλιες περιοχές για να προστεθούν στο χαρτογραφημένο δίκτυο πανελλαδικά. Αναμένονται και οι ενέργειες τοποθέτησης Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών στο Δήμο Ναυπλίου σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας.

Προς ενημέρωσή σας για τους Νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ (Ναύπλιο fax 2752096007, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)πραγματοποιεί μαθήματα στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή δωρεάν σε δημόσιες υπηρεσίες, συλλόγους, σχολεία και σε οποιαδήποτε ομάδα πολιτών ενδιαφέρεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...