Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οικογενειακό δράμα στη Μεσσηνία | Γιος μαχαίρωσε την 79χρονη μάνα του - Είχε νοσηλευτεί στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης

Οικογενειακό δράμα στη Μεσσηνία | Γιος μαχαίρωσε την 79χρονη μάνα του - Είχε νοσηλευτεί στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης

Την ίδια του τη μητέρα τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 46χρονος στην Κυπαρισσία λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη.

Η 79χρονη γυναίκα με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σε σοβαρή κατάσταση.

Ολα φαίνεται να έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ο 46χρονος παίρνοντας ένα μαχαίρι κουζίνας τραυμάτισε τη μητέρα του στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία και είπε τι έχει συμβεί, ενώ η μητέρα του αιμόφυρτη κατάφερε να βγει από το σπίτι στο πεζοδρόμιο. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την άκουσε ένας γείτονας και έσπευσε να την βοηθήσει, μεταφέροντάς την στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Την ίδια ώρα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας που έσπευσε στο σημείο έχοντας ενημερωθεί από το τηλεφωνικό κέντρο του 100 βρήκε τον 46χρονο τον οποίο και συνέλαβε. Ο ίδιος φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχαν οικογενειακές διαφορές, ενώ χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας που του απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Από τον ανακριτή ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος μένει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά κατέβηκε στη γενέτειρά του γιατί ήθελε να πείσει τη μάνα του να πουλήσει κάποιο ακίνητο γιατί χρειαζόταν χρήματα. Χθες τα ξημερώματα οι δυο τους φέρονται ότι καβγάδιζαν και πάλι, ενώ άγνωστο ακόμα παραμένει πώς άρπαξε το μαχαίρι και την χτύπησε με μένος. Ο ίδιος πάντως είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές στη Μεσσηνία το Πάσχα του 2015, όταν πήρε στο πατρικό του στην Κυπαρισσία μια καραμπίνα και κρατούσε ομήρους τη σύζυγο και τα παιδιά του. Τότε παρενέβησαν από την Ασφάλεια και την ΟΠΚΕ, ενώ ο 46χρονος νοσηλεύτηκε στη συνέχεια για 20 μέρες στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης.

Το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε χθες τη μητέρα του βρέθηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Τριφυλίας.

https://www.eleftheriaonline.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...