Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος εξοπλισμός για το Οφθαλμολογικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!

Νέος εξοπλισμός για το Οφθαλμολογικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Πέτρος Τομάρας επισκέφτηκε σήμερα τον Διευθυντή της ΑΗΣ Μεγαλόπολης μον.V, κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο και αφού τον ευχαρίστησε παρέλαβε επιταγή 88.622,80€ για την αποπληρωμή εξοπλισμού (Μηχάνημα Οπτικής Τομογραφίας Συνοχής – OCT και οφθαλμολογική χειρουργική καρέκλα) για το Οφθαλμολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου τον οποίον εξοπλισμό, το Νοσοκομείο έχει ήδη παραλάβει μετά από διαγωνιστική διαδικασία και χρησιμοποιεί.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες του Οφθαλμολογικού Τμήματος, το οποίο έχει επιφορτιστεί με έναν μεγάλο όγκο εργασίας λόγω και των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρει.

Η χρηματοδότηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την προμήθεια του συγκεκριμένου εξοπλισμού προέρχεται από το 4ο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου την οποία επίσης ευχαριστούμε.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ Κ. ΤΟΜΑΡΑ . ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...