Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Παναρκαδικό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας!

Το Παναρκαδικό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας!

Για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (μας) συνήθως αναδεικνύονται θέματα, όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, κάτι αρνητικό. Στο Νοσοκομείο αυτό, συμβαίνουν όμως, πολλές φορές, κάποια πράγματα που μας θυμίζουν ότι πρόκειται για το καλύτερο Νοσοκομείο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εξαιρετικούς ιατρούς και προσωπικό, ένα Νοσοκομείο που ουσιαστικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολύ μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας.

Ναι, όλοι θέλουμε, να γίνει ακόμα καλύτερο. Να αποκτήσει το προσωπικό που του λείπει, να διορθωθούν όποιες δυσλειτουργίες μπορεί να υπάρχουν, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι εκείνο το Νοσοκομείο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες όχι μόνο της Αρκαδίας, αλλά και όλων των άλλων γειτονικών νομών της Πελοποννήσου.

Την Πέμπτη, υπήρξε ένα χειρουργείο πολύ δύσκολο το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ένα χειρουργείο που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και τελείωσε αργά το απόγευμα! Το θετικό αποτέλεσμα δείχνει το υψηλό ιατρικό επίπεδο του Νοσοκομείου.

Γράφει ο πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας και γιατρός του Νοσοκομείου, Γιώργος Παπασταματάκης: "Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών κλπ. Λίγο να το νοιαζόντουσαν οι τοπικοί άρχοντες και θα ήταν πρώτο στην Ελλάδα.

Η ομάδα χειρουργών της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου μας σε συνεργασία με τους υπέροχους αναισθησιολόγους μας και το προσωπικό του χειρουργείου πραγματοποιησε επέμβαση τεσσάρων ανευρυσμάτων στο ιδιο άρρωστο με απόλυτον επιτυχία. Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής διαμέτρου 9 εκ. ανεύρυσμα δεξιάς κοινής λαγονιου 6εκ. ανευρυσμα δεξιάς εσω λαγονίου 5εκ. ανεύρυσμα αρ. κοινης λαγονίου.

Χειρουργοί οι Κοκοφίτης Αγαμέμνων, Παπασταματάκης Γεώργιος, Λαμπρόπουλος Λεωνίδας και ο ειδικευόμενος μας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, Αναισθησιολόγος Αγρότης Νίκος."

papastamatakisnosokomeio2019

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...