Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Βασική προϋπόθεση για τους διοικητές των νοσοκομείων ήταν το πτυχίο"

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: "Βασική προϋπόθεση για τους διοικητές των νοσοκομείων ήταν το πτυχίο"

Βασική προϋπόθεση για τους διοικητές των νοσοκομείων ήταν το πτυχίο, επίσης σε ποσοστό 72% τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν, διαθέτουν και μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό: αυτό τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών.

Παρουσίασε δε, και στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι στην πλειοψηφία τους τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν, έχουν εμπειρία ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση συνάπτει με τους νέους διοικητές συμβόλαιο αποδοτικότητας βάσει του οποίου θα κρίνονται περιοδικά.

Μεταξύ των κριτηρίων για την αξιολόγησή τους ανέφερε τη μείωση της αξίας των ληξιπρόθεσμων, τη μείωση του κόστους προμηθειών, την παρακολούθηση των δεικτών κόστους, τη σωστή λειτουργία των λογιστηρίων, τη μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, τη μείωση της χρήσης αντιβιοτικών, τη μείωση του χρόνου αναμονής στα εξωτερικά ιατρεία...

«Είναι φανερό ότι δεν μιλάμε για κομματικές επιλογές αλλά για ανθρώπους που πρέπει να φέρουν σε πέρας αυτό που ζητούν οι πολίτες από εμάς δηλαδή καλύτερη υγεία για όλους», υπογράμμισε ο κ. Πέτσας.

ΑΠΕ

3 σχόλια

  • ΜΠΛΙΑΧ
    ΜΠΛΙΑΧ Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΕΛΟΙΟΙ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Βασική προϋπόθεση για τους διοικητές των νοσοκομείων ήταν η αφοσίωση στο κόμμα. Καιρός είναι να τελειώνει αυτό το καραγκιοζιλίκι με τις αιτήσεις, τις δήθεν επιτροπές αξιολόγησης κλπ. Αφού οι θέσεις προορίζονται για κομματικά στελέχη αποτυχημένες βουλευτές, αυτοδικοικητικούς και συμπέθερους, τότε γιατί βάζουν τον κόσμο να κάνει αιτήσεις; Ή μήπως η επιτροπή αξιολόγησης κατέληξε ότι αυτοί που έχουν τα περισσότερα προσόντα είναι-κατά διαβολική σύμπτωση-όλοι τους νεοδημοκράτες και πολιτευόμενοι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ . ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...