Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το νέο μήνυμα της μητέρας του Πέτρου: "Η καρδιά φαίνεται να δουλεύει σωστά. Θα βγούμε σύντομα"!

Το νέο μήνυμα της μητέρας του Πέτρου: "Η καρδιά φαίνεται να δουλεύει σωστά. Θα βγούμε σύντομα"!

Με μήνυμά της, η μητέρα του 17χρονου Πέτρου από τη Μεγαλόπολη, που βρίσκεται σε Νοσοκομείο της Βοστώνης της Αμερικής, δίνει αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του.

Συγεκριμένα, γράφει: "Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πολύ για την βοήθεια σας και να σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες του Πέτρου και πολλές ευχές για καλές γιορτές υγεία και χαρές!!! Με την βοήθεια του Θεού,των γιατρών και τη δική σας, την δύναμη του Πέτρου κ την αγάπη του για ζωή, σας μεταφέρουμε πως είμαστε όλο και καλύτερα.

Θα βγούμε σύντομα αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε για κάποιες εβδομάδες και να ερχόμαστε σε τακτικά ραντεβού για να λυθούν διάφορα μετεγχειρητικά προβλήματα όπως με τον αριστερό πνεύμονα.

Η καρδιά φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι κ να μην έχουμε άλλα δυσάρεστα απρόοπτα.Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη κ μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε όλα όσα πρέπει, διότι τα έξοδα είναι μεγάλα.

Ευχαριστουμε πολύ κ τον Γιώργο κ την Ρία που πέρα από το αγγελούδι τους, έχουν μεγάλη καρδιά κ σκέφτηκαν και τον Πέτρο.Ωραιο μήνυμα το δώρο τους: Τα παιδιά μας είναι σούπερ ήρωες κ θα νικήσουν κάθε δυσκολία!!! Να είσαστε πάντα καλά κ καλές γιορτές!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...