Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλά νέα για την επένδυση της Demo στην Τρίπολη | Θα προχωρήσει επένδυση με 800 νέες θέσεις εργασίας!

Καλά νέα για την επένδυση της Demo στην Τρίπολη | Θα προχωρήσει επένδυση με 800 νέες θέσεις εργασίας!

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η μεγάλη επένδυση που σχεδιάζει η φαρμακοβιομηχανία Demo στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε ότι δέχθηκε επίσκεψη από τον κ. Δέμο (επιχειρηματίας από την Αρκαδία, ιδιοκτήτης της φαρμακοβιομηχανίας) και ενημερώθηκε ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες αγορές εκτάσεων στη Βιομηχανική Περιοχή.

Πρόκειται για μια επένδυση που θα καλύψει γύρω στις 800 θέσεις εργασίας, άμεσα ή έμμεσα. «Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που γίνεται από την Τρίπολη» είπε ο κ. Νίκας και υπογράμμισε πως «χρειαζόμαστε έναν θετικό επενδυτικό κλίμα και η ενότητα μας πρέπει να είναι δεδομένη».

Να θυμίσουμε εδώ ότι προσφάτως στη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της Πελοπόννησος Expo πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση στη Φαρμακοβιομηχανία «DEMO ΑΒΕΕ» για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό της έργο.

Τα τελευταία χρόνια η σκυτάλη έχουν περάσει στα τρία παιδιά του, τη Στέλλα, την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Στην Τρίπολη ήρθαν τότε οι δύο κόρες του, Στέλλα και Ιωάννα οι οποίες παρέλαβαν το βραβείο από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννη Τρουπή.

Η Demo κατέχει την πρώτη θέση στις νοσοκομειακές πωλήσεις στην Ελλάδα, ενώ το 81% της παραγωγής της εξάγεται σε 85 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από το 2013 λειτουργεί θυγατρική στη Γερμανία, λειτουργεί δύο υποκαταστήματα στην Κίνα και σύντομα σκοπεύουμε να λειτουργήσουν κι άλλα υποκαταστήματα στην Ευρώπη!

Η κόρη του κ. Δέμου είπε ότι «πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί επένδυση σημαντικού ύψους στο νομό Αρκαδίας και γενικότερου ενδιαφέροντος για όλη την Πελοπόννησο. Το εν λόγω έργο στηρίζεται στη θέσπιση του αναπτυξιακού global, ¨όπως ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ».

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Κ. ΝΙΚΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ......ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ .....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ! ...... Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ DEMO ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΜΟΥ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...