Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κορωνοϊός | Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης - Θα παίρνουμε άδεια με sms για να κυκλοφορήσουμε!

Κορωνοϊός | Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης - Θα παίρνουμε άδεια με sms για να κυκλοφορήσουμε!

Σε μια απόφαση που έδειχνε προδιαγεγραμμένη τις τελευταίες ημέρες οδηγείται η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, καθώς δεν εισακούστηκαν οι παραινέσεις οι αρμοδίων φορέων για να παραμείνουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους.  

Το lockdown, εκτός από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, περιλαμβάνει τη λειτουργία τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας, αλλά και γραπτά μηνύματα που θα στέλνουν οι πολίτες σε συγκεκριμένο πενταψήφιο αριθμό και θα ενημερώνουν για το πού πηγαίνουν. Ο αριθμός αυτός κατά πληροφορίες θα είναι το 13033 και στο μήνυμα, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνεται μία ειδική φόρμα με συγκεκριμένες επιλογές, τις οποίες οι πολίτες θα πρέπει να συμπληρώνουν για να πάρουν άδεια εξόδου. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή κυκλοφορήσουν χωρίς τη σχετική άδεια, τότε κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα στις 6μ.μ. και μία ώρα αργότερα οι υπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κοντοζαμάνης θα εξειδικεύσουν τα μέτρα πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών. Οι ανακοινώσεις των υπουργών αναμένεται να γίνουν από το Χαλάνδρι, εκεί όπου βρίσκεται ο Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων.

ethnos.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    19:35 Ντροπή δική σου ρε ηλίθιε, που δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, μπετόβλακα! Πήγαινε μπροστά στον καθρέφτη σου, κοιτάξου κι άρχισε να φτύνεσαι γι' αυτό που είπες! Για ηλίθιους ψεκασμένους σαν και σένα πάρθηκαν αυτά τα μέτρα, μήπως και σωθεί ό,τι μπορεί να σωθεί. Χάσου να χάνεσαι στόκε!

  • α
    α Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ντροπη σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...