Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεά ετοιμάζουν οι Αρκάδες της Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Δωρεά ετοιμάζουν οι Αρκάδες της Αμερικής για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Παρά το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βιώνει δύσκολες καταστάσεις με τον κορωνοϊό, οι Αρκάδες των ΗΠΑ δεν ξεχνούν μονό την Πατρίδα και ειδικά το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία», έχουν λάβει την απόφαση να διαθέσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου σε υλικά, για να μπορέσει να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες αυτής της περιόδου.

Οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του Νοσοκομείου και τους ομογενείς μας, είναι συνεχείς. Όμως, χθες, έγινε μια τηλεδιάσκεψη, όπου συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τις ανάγκες του Νοσοκομείου της Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων, στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρόντες ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Τάσος Τζανής, ο Λοιμωξιολόγος, Παρασκευάς Νίκου, ο Πνευμονολόγος, Κώστας Ζαχαριάς, τεχνικοί σύμβουλοι και από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπαντωνίου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτροπών, Γιώργος Σουρούνης.

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή συζητήθηκαν αναλυτικά οι ανάγκες του Νοσοκομείου σε υλικά και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει σε αγορές υλικών που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή στην αγορά, με δεδομένο ότι η ζήτηση είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον, η ΠΟΑ τόνισε ότι στόχος της είναι όλα ή όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά να αγοραστούν από την Ελλάδα, για να πέσουν τα χρήματα στην Ελληνική αγορά.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και το «Καλημέρα Αρκαδία» θα σας ενημερώσει αναλυτικά.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

  • Μανούσος
    Μανούσος Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ενισχύσουν τον Ελληνικό Στρατό ώστε να αγοραστούν πρώτες ύλες για την ραφή χειρουργικών μασκών στο 700 ΣΕ και να παρασκευαστούν επιπλέον ποσότητες αντισηπτικών από την 441 ΑΒΥΥ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΑ ΝΤΕ ! ΜΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΣΤΕ ! ΠΑΛΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΑΙ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...