Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο θα μπορεί να συνεργάζεται με ιδιώτες γιατρούς για τις εφημερίες!

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο θα μπορεί να συνεργάζεται με ιδιώτες γιατρούς για τις εφημερίες!

 

Ιδιώτες Γιατροί θα μπορούν να ενισχύσουν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, με βάση τις ανακοινώσεις που έγιναν από το Υπουργείο Υγείας και θα ισχύσουν για τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας.

 

 

Με νομοθετική ρύθμιση θα προβλεφθεί ότι:
• Όλα τα δημόσια νοσοκομεία θα μπορούν να συνεργάζονται με ιδιώτες ιατρούς παθολόγους, λοιμωξιολόγους, γενικούς ιατρούς, ωτορινολαρυγγολόγους, πνευμονολόγους, αναισθησιολόγους, εντατικολόγους, καρδιολόγους και παιδιάτρους με την έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών. Η αμοιβή των ιατρών αυτών καθορίζεται σε 2.000 ευρώ. Οι εν λόγω ιατροί σε περίπτωση μελλοντικής αίτησής τους για επικουρικό ή μόνιμο προσωπικό, θα λαμβάνουν την ειδική μοριοδότηση που ισχύει για τους επικουρικούς ιατρούς στις δημόσιες δομές υγείας σε άγονες, νησιωτικές, προβληματικές ή απομακρυσμένες περιοχές.

• Οι ιδιώτες ιατροί των παραπάνω ειδικοτήτων θα μπορούν με απόφαση του Διοικητή νοσοκομείου να παρέχουν υπηρεσίες μόνο κατά την εφημερία του νοσοκομείου. Η αποζημίωσή τους για την εφημεριακή απασχόληση θα αντιστοιχεί σε αυτή του επιμελητή Α’. Οι εν λόγω ιατροί σε περίπτωση μελλοντικής αίτησής τους για επικουρικό ή μόνιμο προσωπικό, θα λαμβάνουν την ειδική μοριοδότηση που ισχύει για τους επικουρικούς ιατρούς στις δημόσιες δομές υγείας σε άγονες, νησιωτικές, προβληματικές ή απομακρυσμένες περιοχές.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δούμε ποιοί θα συνεργαστούν. Γιατί ο πανικός είναι ήδη εμφανής σε αρκετούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...