Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Υγείας Άστρους | Δωρεά υγειονομικού υλικού από τον Σύλλογο Αστρινών Αττικής - "Παρών" και ο Υφυπουργός Β. Κοντοζαμάνης (vd)

Κέντρο Υγείας Άστρους | Δωρεά υγειονομικού υλικού από τον Σύλλογο Αστρινών Αττικής - "Παρών" και ο Υφυπουργός Β. Κοντοζαμάνης (vd)

Παράδοση υγειονομικού υλικού στο Κ.Υ Άστρους έγινε από τον Σύλλογο Αστρινών- Αττικής , “Η Θυρέα”. Την παράδοση έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Σμαράγδη Αρβανίτη ,μαζί με το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου κ.Γιάννη Δαλιάνη.

Κατά την παράδοση,παραβρέθηκε και ο συντοπίτης μας υφυπουργός υγείας κ.Β.Κοντοζαμάνης που σήμερα βρέθηκε στο Κ.Υ,καθώς ακόμα,ο δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Γ.Καμπύλης,ο πρόεδρος της κοινότητας Άστρους κ.Κ.Μπάρλας,ο εκπρόσωπος φίλων του Κ.Υ  κ.Κώστας Μπάρλας και το προσωπικό.

Η κυρία Αρβανίτη είπε,ότι ο σύλλογος μας θέλει να βοηθήσει όπου μπορεί,ότι υπάρχει καλή συνεργασία με τον δήμο μας,πως το μέλος του Δ.Σ και δ/σ κ.Γ.Δαλιάνης είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μας. Η διευθύντρια του Κ.Υ κ.Πηγή Περδικάκη,ευχαρίστησε με την σειρά της τον σύλλογο για την προσφορά του.

Ο κ.Β.Κοντοζαμάνης είπε,<<τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον κορωνοϊό,δώσαμε μια μεγάλη μάχη και  καλύψαμε ανεπάρκειες χρόνων ,γίναμε χώρα πρότυπο διεθνώς και τα καταφέραμε. Ζήσαμε ένα παγκόσμιο πόλεμο αυτή την περίοδο για να έχουμε επάρκεια υλικών,είμαστε έτοιμοι για τυχόν δεύτερο κύμα , είμαστε σε επιφυλακή>>.

Όπως τα καταφέραμε μέχρι τώρα ,θα το κάνουμε και στην συνέχεια…

Ακολούθησαν οι ευχαριστίες προς τον σύλλογο,του Δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη και του προέδρου της κοινότητας Άστρους, κ.Κ.Μπάρλα.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...