Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δωρεά μηχανήματος υπερήχων στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Δωρεά μηχανήματος υπερήχων στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας

Ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια εξειδικευμένων του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας αλλά και ειδικών ιατρών που κατά καιρούς παρέχουν εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες στους κατοίκους της Γορτυνίας απέκτησε μετά από δωρεά το Κέντρο Υγείας μας.

Ο αγαπητός πατριώτης Κωνσταντίνος Γ. Παρασκευόπουλος διέθεσε δωρεάν για τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας ένα μηχάνημα υπερήχων με φορητό ηχοβολέα (κεφαλή υπερήχων) για την κοιλιακή χώρα προς το παρόν. Μετά την προσθήκη και της καρδιολογικής κεφαλής θα μπορούν και καρδιολόγοι του Παναρκαδικού Νοσοκομείου αλλά και ιδιώτες στα πλαίσια εθελοντικής δράσης να εξετάζουν προληπτικά τους μαθητές των σχολείων μας ή τους αθλητές που συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα.

Εκτός της βασικής του χρήσης και καθώς στο ΚΥ Δημητσάνας υπηρετούν ειδικοί Γενικοί Ιατροί, ειδικευόμενοι Γενικής Ιατρικής αλλά και ανειδίκευτοι Ιατροί Υπόχρεοι Υπηρεσίας Υπαίθρου, η χρήση ενός τέτοιου μηχανήματος με την καθοδήγηση κάποιου ειδικού φυσικά μπορεί να «μπολιάσει» τους νέους Ιατρούς μας προς τις απεικονιστικές ειδικότητες αλλά και να κεντρίσει το ενδιαφέρον ειδικών για εξειδίκευση στους υπερήχους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κο Παρασκευόπουλο για αυτήν του την προσφορά και με την ευκαιρία να τον ευχαριστήσουμε και για όλες τις μέχρι σήμερα προσφορές του προς το Κέντρο Υγείας μας.

Εκ της 6ης ΥΠΕ – Οι Ιατροί του Κ.Υ. Δημητσάνας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...