Menu
RSS
Σάββατο, 15/08/2020
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Μπέζος: "Έκανα αίτηση παραμονής στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας" (vd)

Μπέζος: "Έκανα αίτηση παραμονής στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας" (vd)

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος ερωτήθηκε και για την επόμενη μέρα στην διοίκηση του νοσοκομείου, αφού η θητεία του έχει ολοκληρωθεί από τις 27 Μαρτίου 2020.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Messinialive, μόνο για το Νοσοκομείο της Καλαμάτας υποβλήθηκαν 15 βιογραφικά υποψηφίων Διοικητών. Η αρμόδια Επιτροπή, ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων και μάλιστα ο κ.Μπέζος – όπως αναμενόταν – έλαβε υψηλή βαθμολογία

Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες που θα ανακοινωθούν οι 23 νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία της χώρας που υπάρχει εκκρεμότητα ανάληψης καθηκόντων, θα υπερισχύσει η βούληση τοποθέτησης ικανών κι άξιων στελεχών Διοίκησης, ή κομματικών επιλογών, με τον Πρωθυπουργό να έχει ήδη τοποθετηθεί σχετικά και να έχει πάρει μια “ψυχρολουσία” το Υπουργείο Υγείας από τους πρώτους άστοχους διορισμούς τον περασμένο Νοέμβριο…

Με δεδομένο ότι ενδιαφέρονται τουλάχιστον 5 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν τη στήριξη από διαφορετικά εσωκομματικά κέντρα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Γιώργος Μπέζος να συνεχίσει στην θέση του Διοικητή για άλλη μια θητεία ώστε να αποφευχθούν εσωκομματικές ρήξεις και σοβαρά παράπονα, που είναι το τελευταίο που επιθυμεί η Κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας και δημοσκοπικής ανάτασης… Εξάλλου, υπάρχει και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας που είναι πραγματικά ακέφαλο…

“Έχω κάνει αίτηση”

Ο κ. Μπέζος απάντησε πως έχει κάνει αίτηση να παραμείνει στη θέση του Διοικητή, αφού χαρακτήρισε κρίσιμο το επόμενο διάστημα για την δομή υγείας του Νομού Μεσσηνίας, θέλοντας να υλοποιήσει ο ίδιος το όραμα που ξεκίνησε από το μηδέν πριν από πολλά χρόνια και πλέον σημαντικά έργα είναι ώριμα για να ξεκινήσουν και σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν.

“Δεν είναι ακέφαλο το Νοσοκομείο”

Ο κ.Μπέζος ερωτήθηκε και για τον χαρακτηρισμό που έκανε σε δελτίο τύπου ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, που χαρακτήρισε “ακέφαλα τα νοσοκομεία της Μεσσηνίας”, χαρακτηρισμό που δεν παραδέχτηκε ο ίδιος, αφού το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά.

“Χρειάζεται Νοσοκομείο αναφοράς η Περιφέρεια Πελοποννήσου”

Σε ερώτηση του Μessiniaive για το αν η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να έχει ένα νοσοκομείο αναφοράς, ο κ.Μπέζος για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι “πράγματι η περιφέρεια Πελοποννήσου που είναι μία μεγάλη περιφέρεια με 650.000 πληθυσμό, χρειάζεται να έχει ένα νοσοκομείο αναφοράς, όμως το θέμα αυτό είναι σύνθετο, χρειάζεται πολιτική βούληση και σωστό σχεδιασμό για να υλοποιηθεί.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπέζος είπε ότι “δεν πατάμε ένα κουμπί και αμέσως ιδρύεται ένα νοσοκομείο αναφοράς! Οι ειδικοί πρέπει να στοχεύσουν στην πρόσληψη του κατάλληλου ιατρικού προσωπικού αλλά και στην προμήθεια του κατάλληλου ιατρικού εξοπλισμού για να υποστηριχθεί η δομή”.

Ο κ. Μπέζος πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του στο Νοσοκομείο


Ξεχωριστός χώρος αναμονής για τα παιδιά – 1.000.000 ευρώ η εξοικονόμηση από την ενεργειακή αναβάθμιση

Συμπληρώνοντας την κυρία Κορακοβούνη σχετικά με τη νέα χωροθέτηση με την προσθήκη επιπλέον τετραγωνικών στο νοσοκομείο αναφέρθηκε στο πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο θέμα να μην παραμένουν στον ίδιο χώρο αναμονής τα παιδιά με τους ηλικιωμένος, ενώ ο Διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος είπε πως “η ετήσια εξοικονόμηση από την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου μπορεί να αγγίξει και το 1 εκατομμύριο €”!

https://www.messinialive.gr/

3 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

  Ας αναλάβει και κάποιος άλλος, νισάφι πια τόσα χρόνια. Να επιστρέψει και να εργαστεί στην υπηρεσία του.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?.

 • δεξιός
  δεξιός Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 14:32 Σύνδεσμος σχολίου

  Γεια σου ρε Μπέζε είσαι παλικάρι πρώην Πασόκ, πρώην Συριζαίος και τώρα δεξιός

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...